Toepassingen

wall-decoration_259x194px.png

Muurdecoratie 

Muurdecoratie is een opvallende manier om een eigen stijl aan een ruimte te geven. Kies uit het recent ontwikkelde productgamma geschikt voor hotelrecepties, kantoren, keukens ...  Er is non woven behangpapier dat makkelijk is toe te passen en zelfklevend behangpapier en textiel dat u toelaat om een persoonlijke sfeer te creëren.

Overwegingen: 

  •  Houd rekening met de grootte van de muur die u wilt decoreren. De dikte en de transparantie van het materiaal zijn belangrijke factoren bij de keuze van het product.
  •  Kies uw materiaal in functie van de printtechnologie. Voor binnendecoratie gebruikt u inkten met weinig of geen geur.
  •  Er zijn verschillende texturen beschikbaar voor muurdecoratie. Kies voor materiaal dat uw creatie tot haar recht brengt.
  •  Kies voor producten die makkelijk zijn in het gebruik.
  •  Non woven fleece behangpapier is PVC vrij, bestand tegen scheuren, makkelijk in gebruik, zowel bij het toepassen als bij het weghalen.
  •  Een meer persoonlijke sfeer? Maak gordijnen met uw eigen prints.

Wij adviseren:

coala walk & wall

Deze zelfklevende vinyl biedt de ultieme oplossing voor muurdecoratie. Hij is ontworpen voor korte en middellange termijn binnentoepassingen, afhankelijk van waar het product wordt toegepast.

Bestel online

coala art heavy textile

Polyester textiel met een goede vlakheid voor hangende banners of gordijnen.

Bestel online

coala wallcover textile

Maak indruk op uw klanten met dit mooie textiel dat makkelijk is aan te brengen.

Bestel online