Toepassingen

Overwegingen: 

floor-graphic-2_259x194px.png

Vloerstickers 

Vloerstickers zijn een uitstekende manier om te communiceren en de aandacht te trekken. Een goed middel voor signing, om aandacht te vestigen op een specifieke plaats/product, of om onderscheid te maken binnen een ruimte.

uw Overwegingen:

  •  Indien u de materialen die deel uitmaken van uw stand wenst in te zetten voor meer dan één evenement, opteer dan voor duurzame producten.
  •  Houd rekening met de manier waarop uw stand gebouwd zal worden want dit heeft invloed op de materialen die u gaat gebruiken.
  •  Houd rekening met de indeling van uw stand.
  •  Indien uw stand zich buiten of gedeeltelijk buiten bevindt moeten de gebruikte materialen bestand zijn tegen direct zonlicht, regen of andere invloeden van buitenaf. Er zijn specifieke producten voor vloerreclame voor korte termijn buitengebruik. U zou kunnen overwegen om met de communicatie te starten op de parking of aan de ingang van de beurs.
  •  De ondergrond waarop de vloersticker wordt aangebracht is van groot belang voor uw productselectie: u dient een ander product te gebruiken voor toepassingen op keramische tegels, asfalt of tapijt.
  •  De voorschriften waaraan voldaan moet worden verdienen de nodige aandacht bij uw materiaalkeuze. Kies een product met adequate antislipeigenschappen en de juiste certificaten. Er bestaan bijvoorbeeld producten die brandwerend zijn en bijgevolg voldoen aan de strenge regelgeving van bepaalde beurzen.
  •  De visuele impact van uw beursstand is van groot belang. Er is een groot scala aan substraten beschikbaar om uw stand te laten opvallen, inclusief 3D, one way vision …

Coala event walk

Gestructureerde vinyl. Door de structuur is dit materiaal antislip en bijgevolg geschikt voor vloerstickers.

Bestel online

Coala Walk & Wall

Deze zelfklevende vinyl biedt de ultieme oplossing voor tapijt ondergronden. Hij is ontworpen voor korte en middellange termijn binnentoepassingen, afhankelijk van waar het product wordt toegepast.

Bestel online

Oraguard 

PVC film met een korrelstructuur. Antisliplaminaat voor de bescherming van "Floor Graphics".

Bestel online