Toepassingen

Applicatiebrochure 259x194.jpg

Applicatiebrochure van Antalis voor een wereld aan mogelijkheden

Antalis heeft een handige tool voor signmakers ontworpen. Deze applicatiebrochure vertrekt vanuit de behoefte die de signmaker heeft om de mogelijkheden van visuele communicatie aan zijn klant duidelijk te maken. Antalis heeft de diverse toepassingen op het gebied van visuele communicatie gebundeld in een brochure die laat zien hoe beursstands, winkelcentra, voertuigen, winkels, restaurants of winkelstraten ‘aangekleed’ kunnen worden met displays, behang en bestickering.

In totaal zijn er 9 omgevingen die eerst leeg worden voorgesteld. Eens de pagina wordt opengeslagen komen alle toepassingen aan bod die met producten uit het Antalis gamma gemaakt kunnen worden. Dat laat de signmaker toe om op een eenvoudige manier de vele mogelijkheden naar zijn klant toe te visualiseren en zo opportuniteiten te creëren.

Wilt u graag een exemplaar ontvangen of heeft u vragen over deze applicatiebrochure? Neem contact op met Antalis via e-mail op visualcom.nl@antalis.com of bel 036 53 94 444. Uw account manager komt de tool toelichten.


APPLICATIEBROCHURE INSTRUCTIEVIDEO 

 • Beursstand 

  Wij bieden een volledig assortiment premium plaatmateriaal voor al uw winkel- en beurs- toepassingen. Sterke en duurzame platen van hoge kwaliteit voor winkelinrichting, etalage, interieurbekleding en meubelontwerpen.

   

  lees meer
 • Winkelinrichting 

  Retailmarketing is een strategisch onderdeel van een complete marketingmix. Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige materialen voor creatieve ontwerpen en displays op het verkooppunt.

  Lees meer
 • Foto's & kunst

  Het digitale drukproces laat u de keuze uit een brede waaier aan printmedia.  Antalis biedt complete fine art digitale printoplossingen.

  Lees meer
 • Toepassingen op voertuigen

  Het inpakken van voertuigen is een nieuwe, sterk groeiende markt. Hiervoor zijn aantrekkelijke, duurzame media nodig met een hoge impact en een goede prijs-kwaliteitverhouding.  Specifieke zelfklevende materialen zorgen voor een professioneel eindresultaat.

  Lees meer
 • Buitenreclame 

  Alle producten voor uw groot formaat buitenreclame: van geveldoeken, reclameborden en raamdecoraties tot bedrijfsborden.

  Lees meer
 • Promotionele verpakkingen

  Onze selectie biedt een veilige, moderne en milieuvriendelijke manier om uw producten te laten opvallen in de overvolle rekken. We weten de technische kenmerken van ons materiaal te combineren met design, technische normen, print- en converteringsmogelijkheden teneinde verpakkingen te realiseren voor verschillende bedrijfstakken.

  Lees meer