Toepassingen

Verzendverpakking

 Verzendverpakking

Antalis verzendverpakking: zoveel méér dan alleen een doos

Verzendverpakkingen zijn uitgegroeid tot een hot item binnen het bedrijfsleven. Niet voor niets is de P van Packaging een cruciaal onderdeel van de marketingmix.
 

Antalis biedt u een breed assortiment met slim ontworpen verpakkingen, zodat u exact de juiste oplossing vindt voor uw producten. Want een doos is zoveel méér dan alleen maar een doos.

 

 •  

  Online shopping

  De consument krijgt steeds meer producten per pakketdienst. Juist in het online aankoopproces zijn snelheid, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid zeer belangrijk. Een goede verpakking is snel en eenvoudig te verwerken, zowel door verzender als door ontvanger. Bovendien biedt de doos goede bescherming en last but not least: formaat en functionaliteit zijn precies afgestemd op het product dat wordt verstuurd.


  Uitgekiende ontwerpen in golfkarton

  Deze ontwikkeling vertaalt zich in steeds slimmere ontwerp van golfkartonnen verzenddozen:

  - Variabele hoogte. Minder vulmateriaal nodig en een kleiner pakket.
  - Op het formaat voor de brievenbus. Lagere portokosten.
  - Met automatische bodem, zelfklevende sluiting en scheurstrook. Razendsnel op te zetten en te sluiten.
    Eenvoudig te openen met een scheurstrook.

  - Enorme variëteit in formaten. Kies de doos die past bij uw product.  Verzendverpakking 750x200 new.jpg

   

  Reviews beïnvloeden aankoopgedrag

  Consumenten beoordelen hun online aankopen op review-websites - en daarbij letten ze zeker ook op de kwaliteit van de verzendverpakking. Zo wordt Customer Experience steeds bepalender in het online aankoopgedrag. De talloze ‘Unboxing-video’s’ op het web bewijzen dat er op het gebied van verpakkingen nog veel valt te verbeteren.


  Antalis Packaging

  Snel, eenvoudig en kwalitatief goed verpakken? Bij Antalis kunt u terecht voor een breed en hoogwaardig assortiment standaard verzenddozen. Ideaal voor pakketzendingen, maar ook op brievenbus formaat. Meer weten? De sales advisor helpt u graag bij het kiezen van de perfecte verpakking voor uw product. Just Ask Antalis.

   

  Ontdek het assortiment

 

Bestel online

 

Terug naar Verpakkingen