Toepassingen

Security label

 

Hoog tijd voor security tape en -labels!

Ze bestaan al 30 jaar, maar bijzonder populair zijn security tape en -labels nooit geweest. Maar dat begint te veranderen! Want veilig verpakken betekent minder schade door diefstal.

Bovendien stellen klant en wetgever steeds strengere eisen. Goed moment om in te zoomen op het advies van onze specialisten over ons security assortiment

 

 

 •  

  Waarom ‘secure’ verpakken?

  Pilfering (diefstal in de logistieke keten) is een groeiend probleem en zorgt voor flinke schadeposten. Daar komt nog bij dat de klant vandaag de dag hoge eisen stelt aan tracking & tracing van bestelde goederen. En ook de overheid laat zich niet onbetuigd. Zo moeten vanaf 1 januari 2018 Europese medicijnverpakkingen voorzien zijn van een security(tamper-evident)-sluiting.

  Security_tape_labels_375x326.jpg      

  Wat zijn de mogelijkheden?

  Security materiaal is leverbaar als tape op de rol, of als losse labels. U kunt kiezen uit 5 kleuren met of zonder standaard- of gepersonaliseerde topprint. Labels kunnen ook individueel genummerd worden, of voorzien van een transparant venster.

  Voor gebruik op meerdere ondergronden - van glas en gecoat metaal, tot kartonnen doos - zijn er 3 verschillende types:

  total transfer
  partial transfer
  zero transfer

  Op een doos met een total transfer product blijft na verwijdering van label of tape een waarschuwende tekst achter: opened of check contents. Zo is duidelijk dat er met de verpakking is geknoeid.


  Na verwijderen van een zero transfer van bijvoorbeeld een autodeur, verschijnt er tekst in het label, maar blijft de auto lijmvrij. Het label kan niet meer neutraal op dezelfde plek teruggeplaatst worden. De eindklant weet bij ontvangst dat er een label op de deuren hoort te zitten.

   

  Security samples

  Als u waardevolle producten verpakt, dan is security-materiaal een relatief kleine investering. Bovendien levert u een extra service aan de klant en bent u voorbereid op verscherping van regelgeving. Profiteer van onze expertise op het gebied van ‘secure’ verpakken, onze category managers staan klaar om uw advies op maat te geven.

  Geïnteresseerd? Vraag om advies of vraag gratis samples bij ons aan. Just ask Antalis!


  Security tape geschikt voor het sluiten van papieren verpakkingen en kartonnen dozen.
   

  Total transfer
  (tekst blijft achter op verpakking
  na verwijderen)

  Artikelnr. 542357 -> rood
  Artikelnr. 542358 -> bruin
  Artikelnr. 542359 -> blauw

  Kwaliteit: PET
  Breedte: 50 mm
  Lengte: 50 lm

  Security tape rood_bruin_blauw_total transfer.jpg Security tape_blauw_toepassing.jpg

   

   

  Heeft u vragen over Security tape en labels?

  Neem contact met ons op via 036 539 44 44 of stuur een e-mail naar packaging.nl@antalis.com

   

 

Terug naar Verpakkingen