Toepassingen

Mailroom_ContentPage_259x194.jpg

Postkamer 

Bent u op zoek naar de juiste manier van verzending? Beschermend, creatief, eenvoudig, gepersonaliseerd of voor algemeen gebruik: Just ask Antalis! Wij helpen u graag verder.
 

Overwegingen: 

 •  Bedenk welk publiek u wilt bereiken en maak uw boodschap aantrekkelijk voor uw doelgroep.
 •  Digitaal drukken is ideaal voor direct mailing; u kunt de mailing op verschillende manieren personaliseren.
 •  Het gekozen papier speelt een belangrijke rol. Het kan ervoor zorgen dat de ontvanger is aangetrokken tot het drukwerk en wordt aangezet tot het lezen ervan.
 •  Indien uw drukwerk veel kleurrijke beelden bevat, zal het gekozen papier de uiteindelijke weergave bepalen. Extra witte, gladde papiersoorten met een hoge opaciteit zorgen voor scherpe kleuren en sterke beelden, glanzende papiersoorten geven de beste resultaten maar als u creatiever te werk wilt gaan bereikt u ook met silk of moderne, ongestreken papiersoorten uitstekende resultaten.
 •  De afwerking zorgt ervoor dat uw drukwerk opvalt. Een geverniste cover of binnenpagina's, foliedruk of pregen maken dat uw publiek op een andere manier naar uw drukwerk kijkt. Als de inhoud en de boodschap belangrijk zijn, zijn extra afwerkingskosten zeker te overwegen.
 •  Of het nu gaat om een luxueuze of standaard uitgave, wij bieden u oplossingen die passen binnen het door u vooropgestelde budget.
 •  Als u beslist om uw drukwerk te verzenden per post, houdt u er best rekening mee dat de afmetingen, de dikte en het gewicht een impact hebben op de portokosten.
 •  Zijn milieukwalificaties belangrijk? Dan kunt u kiezen uit ons uitgebreide groene aanbod.
 • the look

  Voor direct mailing kunt u kiezen voor opvallende kleuren, texturen en afwerkingen om de aandacht van de bestemmeling te trekken en hem aan te zetten tot het openen en lezen van de mailing.

   

  Wij adviseren:
  Keaykolour – Rives – Curious Collection – Pop’Set – Conqueror Bamboo
  Print Excellence – Coloraction

  Lees meer
 • Digitaal Drukken

  Het papieraanbod voor digitaal drukken wordt steeds groter. Digitaal drukken laat u toe om elke persoon of doelgroep te bereiken met een aangepaste boodschap.

  Wij adviseren:
  Digigreen – Arjowiggins Digital Range

  Lees meer
 • Kleurrijke afbeeldingen

  Glanzende papiersoorten zijn ideaal voor het drukken van kleurrijke afbeeldingen, maar ook de moderne, ongestreken papiersoorten geven uitstekende drukresultaten. Indien u niet zeker bent van het eindresultaat, kunt u vragen naar een dummy of gedrukte voorbeelden van het gekozen papier.

  Wij adviseren:
  Olin – Coloraction – Claro

  Lees meer
 • Enveloppen 

  Enveloppen zijn vaak het eerste wat uw relaties te zien krijgen van uw bedrijf. Zorg ervoor dat uw drukwerk past in een standaard formaat.

  Wij adviseren:
  Kies het beste product met de enveloppen selector
  .

  Enveloppen Selector
 • Het milieu

  Antalis biedt u een uitgebreid assortiment gecertificeerde en recyclede producten. De papiersoorten zijn gemaakt van pulp uit duurzaam beheerde bossen, de volledige productieketen is maatschappelijk verantwoord.

  Kijk voor het overzicht aan gecertificeerde producten onder Milieu, of klik door.

  Lees meer

Cocoon 

cocoon_push_145x111.jpg

Innovatief assortiment extra wit FSC® recycled papier met een uitstekende bedrukbaarheid.

Lees meer

Olin Recycled

olin_recycled_push_145x111.jpg

Recycled wit papier van hoge kwaliteit dat u toelaat full color afdrukken te maken in schitterende kleuren.

Lees meer

Cyclus 

cyclus_push_145x111.jpg

Het 100% recyclede, natuurlijke papierassortiment dat laat zien dat u geeft om het milieu.

Lees meer