Toepassingen

Colours-and-Graphic-Printing_ContentPage_259x194.jpg

Kleur-  en beeldafdrukken

Heeft u geïnvesteerd in een nieuwe laser- of  inkjetkleurenprinter? En wilt u de beste afdrukkwaliteit voor uw documenten? Gebruik dan het papier dat het best kleuren en beelden weergeeft. U zult verbaasd zijn over de prestaties van uw kopieermachine of printer! Bepaalde papiersoorten zijn nu beschikbaar met de ColorLok-technologie, die uw kleurenprints nog levendiger maakt.

Overwegingen: 

 •  Hoe lang zullen uw afdrukken gebruikt worden? Gedurende een korte of langere periode.
 •  Digitaal drukken zorgt voor een uitzonderlijke kleurweergave en heeft daarbij het voordeel dat u uw communicatie kunt personaliseren. Zo kunt u bijvoorbeeld de naam van de klant op de cover drukken of per doelgroep een specifieke boodschap toevoegen.
 •  Indien uw drukwerk veel kleurrijke beelden bevat, zal het gekozen papier de uiteindelijke weergave bepalen. Glanzende papiersoorten geven de beste resultaten maar als u creatiever te werk wilt gaan bereikt u ook met silk of moderne, ongestreken papiersoorten uitstekende resultaten.
 •  De afwerking zorgt ervoor dat uw drukwerk opvalt. Een geverniste cover of binnenpagina's, foliedruk of pregen maken dat uw publiek op een andere manier naar uw drukwerk kijkt. Als de inhoud en de boodschap belangrijk zijn, zijn extra afwerkingskosten zeker te overwegen.
 •  Als u beslist om uw drukwerk te verzenden per post, houdt u er best rekening mee dat de afmetingen, de dikte en het gewicht een impact hebben op de portokosten.

Wij adviseren:

Digitaal papier: Image Digicolor, Image Impact Plus, Xerox Colotech+, Xerox Color Impressions, Xerox ColorPrint,
Color Copy

Premium papier: Image Impact, Xerox Exclusive, Xerox LaserPrint Premium, Pioneer

Lees meer
 • Het Milieu

  Antalis biedt u een uitgebreid assortiment gecertificeerde en recyclede producten. De papiersoorten zijn gemaakt van pulp uit duurzaam beheerde bossen, de volledige productieketen is maatschappelijk verantwoord.

  Onze groene selectie
 • Bereik uitzonderlijke resultaten met ColorLok papiersoorten

  Of u nu uw afdrukken maakt op kantoor of thuis, met een inkjet- of laserprinter of een kopieermachine, papier met de ColorLok technologie is de sleutel tot succes! Deze technologie resulteert in:
  - Fellere kleuren
  - Intenser zwart
  - Kortere droogtijden
  - Langer leven van uw laserprinters
  - Constante, betrouwbare resultaten op al uw printers en kopieermachines

Image Impact plus

Ream_Image_ImpactPlus_182x119.jpg

Levert een superieure drukkwaliteit en garandeert uitzonderlijk scherpe en precieze beelden en teksten.
 

Bestel online

Image Impact

Ream_Image_Impact_182x119.jpg

Voor impactvol druk- en kopieerwerk, vooral in kleur.

 

Bestel online

Xerox Colotech+

 
  Colotech+product-push_119x119.jpg  
 

 

 

 

 

Het topassortiment van digitale papieren voor printen in kleur. Omvat gecoat en ongecoat in een uitgebreide range van formaten en gramgewichten.

 

Bestel online