Toepassingen

Notices-and-Posters_ContentPage_259x194.jpg

Flyers  & Posters

Wilt u een belangrijke aankondiging doen? Wij bieden een uitgebreid assortiment papier aan voor het bedrukken van flyers, aankondigingen of posters. U kunt kiezen voor gestreken of ongestreken houtvrij wit, 100% recycled of een kleurrijke papiersoort om uw boodschap extra te benadrukken. Aan u de keuze.

Overwegingen: 

 •  Hoe lang zullen uw afdrukken gebruikt worden? Gedurende een korte of langere periode.
 •  Digitaal drukken biedt uitzonderlijke mogelijkheden, zoals het personaliseren ... Dat laatste zowel door het gebruik van namen op de voorzijde als door het plaatsen van een verschillende boodschap per doelgroep.
 •  Indien uw drukwerk veel kleurrijke beelden bevat, zal het gekozen papier de uiteindelijke weergave bepalen. Extra witte, gladde papiersoorten met een hoge opaciteit zorgen voor scherpe kleuren en sterke beelden, glanzende papiersoorten geven de beste resultaten maar als u creatiever te werk wilt gaan bereikt u ook met silk of moderne, ongestreken papiersoorten uitstekende resultaten.
 •  Indien uw flyer daarentegen veel informatie bevat, is een goede leesbaarheid belangrijk. U gebruikt dan het beste een half matte of matte papierkwaliteit.
 •  De afwerking zorgt ervoor dat uw drukwerk opvalt. Een geverniste cover of binnenpagina's, foliedruk of pregen maken dat de lezer op een andere manier naar uw drukwerk kijkt. Als de inhoud en de boodschap belangrijk zijn, zijn extra afwerkingskosten zeker te overwegen.
 •  Of het nu gaat om een luxueuze of standaard uitgave, wij bieden u oplossingen die passen binnen het door u vooropgestelde budget.
 •  Als u beslist om uw drukwerk te verzenden per post, houd er dan rekening mee dat afmeting, dikte en gewicht van invloed zijn op de portokosten.

Wij adviseren:

Digitaal papier: Image Digicolor, Image Impact Plus, Xerox Colotech+, Xerox Colour Impressions,
Xerox ColorPrint, Color Copy, 4CC
Premium papier: Image Impact, Pioneer, Xerox Exclusive, Xerox LaserPrint Premium, Data Copy
Recycled papier: Image Recycled Bright White, Xerox Recycled Supreme+, Xerox Recycled Supreme,
Image Recycled High White

Lees meer
 • Het Milieu

  Antalis biedt u een uitgebreid assortiment gecertificeerde en recyclede producten. De papiersoorten zijn gemaakt van pulp uit duurzaam beheerde bossen, de volledige productieketen is maatschappelijk verantwoord.

  Lees meer

image 
digicolor

Ream_Image_Digicolour_182x119.jpg

Nieuwe generatie premium ongstreken papier voor digitaal drukwerk.

Bestel online

image 
impact

Ream_Image_Impact_182x119.jpg

Premium multifunctioneel kantoorpapier voor gekleurd drukwerk op laser- en inkjetprinters en kopieermachines.

Bestel online

Image 
Impact plus

Ream_Image_ImpactPlus_182x119.jpg

Een ultrazacht wit premium papier voor uitstekende kleurreproducties van grafische elementen en beelden.

Bestel online

image recycled bright white

Ream_Image_Recycled_Bright_White_182x119.jpg

Premium 100% recycled kantoorpapier voor eersteklas printresultaten van kleurrijke beelden en grafische elementen zonder toegevingen op milieuvlak.

Bestel online

Xerox Colour Impressions

 
  Colourimpressions-product-push_119x119.jpg  
 

 

 

 

 

Een range van gewichten en formaten om een professionele uitstraling te geven aan uw kantoor en productie prints te geven.

Bestel online

Image Coloraction

 
  Ream_Image-Coloraction_184x121.jpg  
 

Een overzichtelijk multifunctioneel papierassortiment met meer dan 25 kleuren. Een doeltreffende manier om uw externe en interne communicatie meer impact te geven. Geschikt voor alle printers.

Bestel online