Toepassingen

Copy-and-Print-for-Internal-Use_ContentPage_259x194.jpg

Druk-  & kopieerwerk voor intern gebruik

Bij Antalis weten we hoe belangrijk het is dat druk- en kopieerwerk van alle dag zorgeloos verloopt. Daarom adviseren we u over het het meest geschikte papier, afgestemd op uw machinepark, met de beste prijs-/kwaliteitverhouding. We leveren met de best mogelijke service.

Overwegingen: 

  •  Indien u uw drukwerk intern produceert, kiest u best voor een multi-functioneel papier dat u een hoge drukkwaliteit biedt en probleemloos kan worden gebruikt op uw laser- en inkjetsystemen.
  •  Al te vaak wordt slechts één papiersoort gebruikt voor alle communicaties. Toch is het is belangrijk om papier te kiezen in functie van de boodschap die u wilt brengen.
  •  Standaard papier is geschikt voor algemene interne communicaties, voor belangrijke boodschappen is het aangeraden om papier van een hogere kwaliteit of zelfs premium papier te gebruiken.
  •  Digitaal drukken zorgt voor een uitzonderlijke kleur- en beeldweergave en heeft daarbij het voordeel dat u uw communicatie kunt personaliseren. Zo kunt u bijvoorbeeld de naam van de klant op de cover drukken of per doelgroep een specifieke boodschap toevoegen.
  •  Als u beslist om uw drukwerk te verzenden per post, houdt u er best rekening mee dat de afmetingen, de dikte en het gewicht een impact hebben op de portokosten.

Wij adviseren:

Digitaal papier: Image Digicolor, Image Impact Plus, Xerox Colotech+, Xerox Colour Impressions, Xerox ColorPrint,
Color Copy
Premium papier: Image Impact, Xerox Exclusive, Xerox LaserPrint Premium, Xerox Premier, Xerox Premier 75, Pioneer, Data Copy
Everyday papier: Image Business, Image Light, Pioneer

Recycled papier: Image Recycled Bright White, Image Recycled High White, Image Recycled High White Blue Angel,
Image Recycled Regular White, Image Recycled Natural white, Xerox Supreme+, Xerox Supreme, Xerox Pure+, Xerox Pure, Xerox Recycled+, Xerox Recycled, Pioneer Shi Zen


 

Lees meer
  • Het Milieu

    Antalis biedt u een uitgebreid assortiment gecertificeerde en recyclede producten. De papiersoorten zijn gemaakt van pulp uit duurzaam beheerde bossen, de volledige productieketen is maatschappelijk verantwoord.

    Lees meer

Xerox Colotech+

 
  Colotech+product-push_119x119.jpg  
 

 

 

 

 

Het topassortiment van digitale papieren voor printen in kleur. Omvat gecoat en ongecoat in een uitgebreide range van formaten en gramgewichten.

Bestel online

Xerox Colorprint

 
  ColorPrint-product-push_119x119.jpg  
 

 

 

 

 

Voor geweldig uitziende kleuren en zwart/wit prints in al uw kantoor printers.

Bestel online

Image 
digicolor

Ream_Image_Digicolour_182x119.jpg

Nieuwe generatie premium ongstreken papier voor digitaal drukwerk.

 

Bestel online

Image 
impact

Ream_Image_Impact_182x119.jpg

Premium multifunctioneel kantoorpapier voor gekleurd drukwerk op laser- en inkjetprinters en kopieermachines.

 

Bestel online

Pioneer 

Pioneer_160_Inspiration_160x152.jpg

Pioneer Exclusive Inspiration, een kantoorpapier met een perfecte witheid en een hoge opdikking. Want uw prestigieuze projecten verdienen enkel het beste.

Bestel online