Toepassingen

Document-Archiving_OfficeApplications_259x194.jpg

Archivering  van documenten

Op zoek naar efficiënte kantooroplossingen? Wij hebben alles wat u nodig heeft om te etiketteren, indexeren, lamineren, factureren, archiveren en nog veel meer. Van zelfklevende klasseerhulpen tot ID en naamproducten, van kassarollen tot factuurpapier en betaalbewijzen. Vertel ons wat u nodig heeft, wij maken het voor u!

 

  • Het Milieu

    Antalis biedt u een uitgebreid assortiment gecertificeerde en recyclede producten. De papiersoorten zijn gemaakt van pulp uit duurzaam beheerde bossen, de volledige productieketen is maatschappelijk verantwoord.

    Lees meer

Overwegingen: 

  •  Kies het juiste papier voor het archiveren. Er bestaat papier dat bestand is tegen het vergelen, het vervagen en het vergaan. Tegenwoordig hebben bepaalde papiersoorten zelfs de garantie dat ze 500 jaar meegaan.
  •  Bij het klasseren is het de moeite waard om gekleurd papier te gebruiken om later alles makkelijker terug te vinden.
  •  Indien u sets, bestaande uit een origineel en een duplicaat, wenst te archiveren, kan u gebruik maken van zelfkopiërend papier, speciaal hiervoor ontwikkeld.

Wij adviseren:

Archivering: Paper Tyger; een breed spectrum aan milieuvriendelijke papieren voor bedrukking in offset en digitale machines.
Zelfkopiërend papier: Idem

Lees meer