Toepassingen

Greetings-Cards_ContentPage_259x194.jpg

Wenskaarten  & Uitnodigingen

Het is heerlijk om kaarten te versturen of te ontvangen

Bekijk ons assortiment speciale papiersoorten met moderne kleuren, oppervlaktes en texturen alsmede de duurzame en milieuvriendelijke bijdragen.

Overwegingen: 

 •  Probeer de aandacht van uw publiek te trekken en kies voor een persoonlijke benadering.
 •  Digitaal drukken is ideaal voor wenskaarten en uitnodigingen, de personalisatiemogelijkheden zijn eindeloos.
 •  Het gekozen papier speelt een belangrijke rol. Het zorgt ervoor dat de ontvanger is aangetrokken tot het drukwerk en wordt aangezet tot het lezen ervan.
 •  De beeldkeuze en het schrijfgemak van de kaart of uitnodiging zijn belangrijk. De boodschap moet goed leesbaar zijn. Vaak wordt er een inlegvel gebruikt. Transparante papiersoorten lenen zich hiervoor perfect: ze zijn goed beschrijfbaar en geven een extra toets.
 •  Afwerkingstechnieken kunnen helpen om uw kaart of uitnodiging te laten opvallen. U kunt de buiten- of binnenzijden vernissen, foliedruk gebruiken of pregen. De ontvanger zal op een andere manier naar uw drukwerk kijken en het ook bewaren. Als de inhoud belangrijk is, zijn die extra kosten zeker te overwegen.
 •  Of het nu gaat om een luxueuze of standaard kaart of uitnodiging, wij bieden u oplossingen die passen binnen het door u vooropgestelde budget.
 •  Hou er rekening mee dat het gewicht en de afmetingen van de kaart of uitnodiging en het formaat, de dikte en het gewicht van de envelop die u gebruikt, een impact hebben op de portkosten.
 •  Zijn milieukwalificaties belangrijk? Dan kunt u kiezen uit ons uitgebreide groene papieraanbod.
 • Look & feel

  Wenskaarten en uitnodigingen spreken voor zichzelf door het gebruik van kleuren, texturen en afwerkingen. Het gebruikte papier helpt om de aandacht te trekken zodat de kaart gelezen en bewaard wordt.


  Wij adviseren:
  Keaykolour – Rives – Curious Collection – Pop’Set – Conqueror Bamboo en Print Excellence – Oud Hollands, elk met bijpassende enveloppen

  Vraag het onze papieradviseurs
 • De druktechnologie

  Het aanbod papier en karton voor digitaal drukwerk wordt steeds groter. Deze druktechnologie maakt het mogelijk om beperkte aantallen en gepersonaliseerde kaarten en uitnodigingen te realiseren. Vraag uw vaste contactpersoon ernaar of check de Digital selector om de juiste keuze te maken.

  Wij adviseren:
  Digigreen – MCS Digital - Cocoon - Novatech Digital - Image Impact Plus - Carta Integra/Solida - Podane Digital - Xerox Colour Impressions coated - Xerox Colotech+

  Creatieve oplossing met toegevoegde waarde: Arjowiggins Creative Papers Digital Range

  Vraag het onze papieradviseurs
 • Kleurrijke afbeeldingen

  Glanzende papiersoorten zijn ideaal voor het drukken van kleurrijke afbeeldingen, maar ook de moderne, ongestreken papiersoorten geven uitstekende drukresultaten. Men kan er bovendien ook op schrijven zonder vlekken te maken.


  Wij adviseren:
  Ongestreken papier: Print Speed – Pop'Set – Rives Sensation
  Wit karton: Carta Integra

  Vraag het onze papieradviseurs
 • Enveloppen 

  Enveloppen zijn vaak het eerste wat uw relaties te zien krijgen wanneer ze een wenskaart of uitnodiging ontvangen. Zoek eerst naar uw enveloppen als u in een bepaald formaat wilt werken met bijpassend papier. Het is handig als uw drukwerk past in een standaard formaat, maar wij kunnen voor u ook enveloppen op maat maken.

  Wij adviseren: enveloppen op maat


   

  Lees meer
 • Het milieu

  Antalis biedt een breed assortiment gecertificeerde en recyclede producten. De papiersoorten zijn gemaakt van pulp uit duurzaam beheerde bossen, de volledige productieketen is maatschappelijk verantwoord.

  Speciaal voor u hebben we een groene selectie gemaakt. Klik op de link of kijk voor meer informatie onder de tab 'Milieu'
  .

  Klik hier voor onze groene selectie

Curious Collection

curious_collection_push_145x111.jpg

Het meest innovatieve assortiment creatieve papiersoorten in één collectie. 

Lees meer

Enveloppen Selector

envelope_selector_push_145x111.jpg

Op zoek naar de juiste envelop? Of het nu gaat om het verzenden van breekbare goederen, omvangrijke pakken of prestigieuze uitnodigingen, met de Enveloppen Selector is het vinden van de juiste envelop kinderspel.

 

Enveloppen Selector