Toepassingen

Boxes-and-Packaging_ContentPage_259x194.jpg

Verpakkingen 

Antalis biedt u alle soorten verpakkingsmateriaal en -machines, die u nodig heeft om uw drukwerk te beschermen tijdens de opslag en het transport. Er zijn dozen in alle formaten, bescherm- en opvulmaterialen, tapes, enveloppen, postverpakkingen, producten en machines voor het omsnoeren en het bundelen.

Dit maakt van Antalis niet enkel uw partner voor papier maar ook voor verpakking. Just ask Antalis!

Amerikaanse 
vouwdozen

Antalis biedt u een ruim gamma aan dozen.Van visitekaartdoosjes, over postdozen en archief- dozen, tot dozen met enkele, dubbele en driedubbele golf voor meer industriële toepassingen.

Bestel online

Tapes 

Een breed gamma zelfklevende materialen voor industriële en technische verpakkingen met diverse dragers en soorten kleefmassa.

Bestel online

Rekfolies 

Verpakkingsfolies zorgen voor een extra bescherming van uw producten, pakketten en pallets. Antalis biedt u zowel handmatige als machinale folies aan.

Bestel online

Omsnoeringsbanden 

In ons assortiment hebben we omsnoeringsbanden voor handmatig gebruik en voor gebruik op automatische en semi-automatische machines. Onze Masterline 480 omsnoeringsmachine is uiterst geschikt voor het aanbrengen van uw omsnoeringsbanden.

Bestel online