Toepassingen

Photo-Albums_ContentPage_259x194.jpg

Fotoalbums 

Uw fotobedrijf wordt door Antalis op handen gedragen…

Uw business vereist een toegewijde communicatieleverancier die u op de hoogte houdt van innovaties. Antalis heeft een assortiment gestreken en luxe papier waarmee u de concurrentie voorblijft.

Overwegingen: 

 •  Bepaal welk papier en karton u gaat gebruiken. De afgelopen jaren werd een assortiment ontwikkeld speciaal voor fototoepassingen. Door deze papieren te mixen en te matchen bereikt u mooie, impactvolle resultaten.
 •  Indien het gaat om kleine hoeveelheden, kiest u best voor digitaal drukken. Vele papier- en kartonsoorten zijn de afgelopen jaren speciaal ontwikkeld voor digitale druktoepassingen, de kwaliteitsstandaard ligt dan ook erg hoog.
 •  De afwerking zorgt ervoor dat uw fotoboek opvalt. Een geverniste cover of binnenpagina's, foliedruk of pregen maken dat uw publiek anders reageert op uw fotoalbum. Als de inhoud en de boodschap belangrijk zijn, zijn extra kosten zeker te overwegen.
 •  Indien uw fotoalbum veel kleurrijke beelden bevat, zal het gekozen papier de uiteindelijke weergave bepalen. Glanzende papiersoorten geven de beste resultaten maar indien u creatiever te werk wilt gaan bereikt u met silk of moderne, ongestreken papiersoorten uitstekende resultaten.
 •  Of het nu gaat om een luxueuze of standaard uitgave, wij bieden u oplossingen die passen binnen het door u vooropgestelde budget.
 •  Uw fotoalbum beschermen is heel belangrijk. Wilt u dat uw fotoalbum een leven lang meegaat, dan kunt u een speciale bewaardoos op maat laten maken in hetzelfde of in een bijpassend papier.
 •  Zijn milieukwalificaties belangrijk? Dan kunt u kiezen uit ons uitgebreide groene aanbod.
 • Helder 

  De kleurweergave is belangrijk bij het gebruik van foto's. Mix papiersoorten (gloss, silk, ongestreken ...) voor interessante effecten. Wij geven u graag advies.


  Wij adviseren:
  Creatief papier met impact: Keaykolour – Rives – Curious Collection – Conqueror Bamboo
  Gestreken papier: Digigreen – MCS
  Ongestreken papier: Image Indigo – Image Digicolor

  Vraag het onze papieradviseurs
 • Digitaal drukken

  Het papieraanbod voor digitaal drukwerk wordt steeds groter. Indien u drukt op een HP Indigo pers heeft u papier nodig met een speciale strijklaag. Onze verkoopafdeling geeft u graag advies en productinformatie voor uw digitale pers en introduceert u in het d2b netwerk.

  Het digital-to-business netwerk geeft u de mogelijkheid om in contact te komen met de verschillende bedrijven die actief zijn op de digitale drukmarkt. Zo kunt u nieuwe ideeën opdoen en zakelijke opportuniteiten ontdekken door het uitwisselen van expertise en kennis. Lees meer over d2b onder de rubriek Praktische Informatie.

  Wij adviseren:
  Digigreen - MCS Digital - Novatech Digital - Image DigiColor - Image Impact Plus - Cocoon -
  Xerox Colour Impressions coated - Xerox Colotech+

  Creatieve optie met toegevoegde waarde: Arjowiggins Creative Papers Digital Range

  Lees meer
 • Contrast 

  U kunt een ander gramgewicht gebruiken voor het voorblad dan voor de binnenpagina's. U kunt kiezen voor eenzelfde papierkwaliteit of een mix van kwaliteiten voor extra contrast. Vergeet niet dat fotoalbums een leven lang gekoesterd worden.

 • Het milieu

  Antalis biedt u een uitgebreid assortiment gecertificeerde en recyclede producten. De papiersoorten zijn gemaakt van pulp uit duurzaam beheerde bossen, de volledige productieketen is maatschappelijk verantwoord.


  Wij adviseren:
  Recycled: Cocoon

   

  Lees meer

Cocoon 

cocoon_push_145x111.jpg

Innovatief assortiment extra wit FSC® recycled papier met een uitstekende bedrukbaarheid.

 

Lees meer

Arjowiggins creative papers digital

AW_digital_push_145x111.jpg

Uw toppartner voor de meest uiteenlopende hoogkwalitatieve digitale drukopdrachten.
 

Lees meer

Digigreen 

digigreen_push_145x111-1.jpg

Premium, multifunctioneel recycled papier gegarandeerd voor digitaal drukken.

 

Lees meer

Image Indigo

image_indigo_push_145x111.jpg

Premium ongestreken papier speciaal ontworpen voor HP Indigo technologie.

Lees meer

Olin 

olin_push_145x111.jpg

Het meest complete premium offset assortiment op de markt met een onklopbare drukkwaliteit.

Lees meer

Image Digicolor

image_digicolor_push_145x111.jpg

Nieuwe generatie premium ongestreken papier voor digitaal drukwerk.

Lees meer