Services

Production-and-Transformation_ContentPage_259x194.jpg

Producten  op maat

Heeft u een ton papier nodig, geschikt voor de specifieke afmetingen van uw machines? Geperforeerd? En heeft u het artikel onmiddellijk nodig? Voor elke productie op maat, urgent of niet: Just ask Antalis! We hebben een reeks Services ontwikkeld om uw leven eenvoudiger te maken en om te voldoen aan uw speciale wensen. Omdat u uniek bent, bieden wij u unieke Services!

 • Paper-on-demand 

  Bespaar tijd en geld met onze service Paper On Demand. Antalis levert een groot assortiment bulksoorten, precies op maat en perfect gestapeld. Dat scheelt heel veel in de voorbereiding: uitriemen hoeft niet meer, voorstapelen is overbodig en de pallet wordt persklaar afgeleverd. Deze service kunnen wij leveren vanaf 100 kilo. Vóór 17.30 uur besteld, is de volgende dag in huis.

  De kosten bedragen € 30,- per aangebroken pallet en voor het papier betaalt u de oningeriemde prijs op basis van de prijsafspraak die voor de totale hoeveelheid geldt. In de webshop vindt u het assortiment dat wij onder deze condities leveren.

  Klik hier
 • Snijden van plano vellen

  Wij kunnen uw product(en) klaar voor gebruik snijden. Wij hebben de faciliteiten om rondom schoon, haaks en in wisselformaten (meerdere formaten uit het moederformaat) te snijden. Uiteraard is het doorsnijden van de vellen, op verzoek ook mogelijk. Alleen professionele snijders bedienen onze machines. Snij-opdrachten ontvangen wij graag vóór 17.30 uur, zodat wij de order de volgende werkdag bij u kunnen leveren.

  Het starttarief is € 18,- per opdracht. Het variabele deel is € 8,- per 100 kg.
  Voor zelfklevend en zelfkopiërend papier geldt een variabel tarief van € 16,- per 100 kg.

  Info-verzoek
 • Snijden van rollen

  In snijfolies is een groot kleurenaanbod beschikbaar. We kunnen het materiaal desgewenst zowel in de lengte als in de breedte snijden. Antalis heeft een uitgebreid assortiment materialen voor Large Format Printing. Het overgrote deel van dit aanbod kunnen wij in de breedte op maat snijden.

  Het starttarief is € 15,- + € 3,- per extra snit.

  Info-verzoek
 • Zagen van kunststofplaten

  Het zagen van kunstofplaten tot 4 meter breed is geen probleem voor ons. Antalis beschikt over een state-of-the-art zaagmachine die zaagt naar elk gewenst formaat. Uiteraard kunt u de opdracht doorgeven aan onze binnendienst, maar dat kan ook online via onze webshop. In de Calculation Tool kunt u online exact de gewenste maten invoeren. Deze rekent meteen uit wat de voordeligste manier is om de moederformaten te verzagen.

  Antalis is de enige leverancier die deze service biedt.
  De kosten worden berekend op basis van de zaagtijd, met een minimum van € 15,-.

  Info-verzoek
 • Uit- en inriemen

  Niet al onze papier- en kartonsoorten zijn oningeriemd verkrijgbaar. Wij kunnen deze voor u uitriemen en perfect gestapeld op een pallet aanleveren vanaf 100 kg. Omgekeerd, inriemen kunnen wij u ook aanbieden, maar dan alleen per volledige oningeriemde pallet.

  Het starttarief voor uit- en inriemen is € 12,-. Het variabele deel is € 6,- per 100 kg.

  Info-verzoek
 • Opnieuw voorzien van label

  Heeft u speciale informatie nodig op uw pallet, riem of pak papier? Wij voorzien het product van nieuwe labels. Neem hiervoor contact op met uw vaste contactpersoon.

  Info-verzoek
 • Ompakken 

  Indien u uw (kantoor-) papier op afwijkende pallets (type of grootte) geleverd wilt hebben, dan kunnen we uw bestelling ompakken.

  Tarief: € 5,- per 100 kg.

   

  Info-verzoek
 • Riemopeningen 

  Wenst u een afwijkend aantal dan de standaardverpakking? Voor onze specialiteiten, zoals tekst- & coversoorten kunnen we dat voor u regelen.

  Tarief: toeslag van 100%.

  Info-verzoek
 • Sapphire Coaten

  Digitaal drukken stelt speci­eke eisen aan de diverse papiersoorten. Antalis heeft een assortiment papieren die standaard gegarandeerd zijn voor HP Indigo persen. Andere kwaliteiten uit ons aanbod kunnen we tegen meerkosten voorzien van een Sapphire behandeling. Dit zorgt voor een optimale inkthechting bij ongestreken soorten, zodat u ook deze probleemloos op de HP Indigo kunt verwerken. De levertijd bedraagt vijf werkdagen.

  Tarief op aanvraag.

  Info-verzoek
 • Enveloppen op maat

  Antalis heeft in haar eigen productiefaciliteit te Kobbegem (België) de beschikking over zowel rollen- als bladmachines. Deskundige medewerkers zorgen voor een dagproductie van ruim 3 miljoen kwaliteitsenveloppen.
  In onze fabriek vervaardigen we enveloppen van bekende merken als Conqueror, Curious, Keaykolour, Olin en Cocoon. Net als alle enveloppen van Antalis voldoen zij aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn ze uitstekend te verwerken.

  Indien gewenst, verzorgt Antalis voor u ook het bedrukken van enveloppen. Mocht het standaardformaat niet in uw behoefte voorzien, dan kunnen wij ook maatwerk leveren qua formaat, snit, binnendruk en venster. Neem hiervoor contact op met uw vaste contactpersoon.

  Info-verzoek
 • Bestelling per vel

  U kunt het exacte aantal vellen bestellen dat u nodig heeft. Stuur ons uw verzoek.

  Info-verzoek