Services

Financial services

Financial Services

Antalis is een van de grootste leverancier van verpakkingmachines. Soms kan een machine huren voordeliger zijn van kopen. Wij bieden verschillen mogelijkheden om uw verpakkingsmachine te financieren.

 

 • Huur 

  Wanneer u tijdelijk een machine nodig heeft om extra capaciteit op te vangen of een bestaande machine tijdelijk te vervangen, heeft Antalis een huurvloot beschikbaar om u uit de brand te helpen. Die bestaat uit folieverpakkingsmachines, dozenkleppenvouwers, dozensluiters, buffersystemen, omsnoeringsmachines en palletwikkelmachines in verschillende uitvoeringen. De machines zijn te huren met een minimum van een maand, waarbij wij verantwoordelijk zijn voor de installatie, gebruikersinstructie en goede werking tijdens de huurperiode.

 • Huurkoop 

  Onze huurkoopregeling biedt een oplossing wanneer u voor een langere periode gebruik wilt maken van een standaard verpakkingsmachine, maar niet weet of u die daarna ook nog nodig heeft. U huurt de machine gedurende een periode, waarna u de machine kunt aanschaffen tegen een minimale prijs. Wanneer u na deze periode geen gebruik meer zult maken van de machine, stuurt u die eenvoudig en zonder verdere verplichtingen weer terug. Tijdens de huurkoopperiode is Antalis verantwoordelijk voor de goede werking en het groot onderhoud van de machine. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden van deze vrijblijvende gebruiksvorm van verpakkingsmachines.

 • Leasing 

  De aanschaf van een verpakkingsmachine kan een fors beslag leggen op uw financiële mogelijkheden. Soms komt de behoefte aan een verpakkingsmachine op zonder dat daarvoor in het budget is voorzien. In die gevallen bieden de verschillende leasevormen de oplossing. Antalis biedt twee vormen van leasing aan: financial lease en operational lease. Bij operational lease blijft de machine ons eigendom, zodat u die niet op uw balans hoeft op te nemen. Aan het einde van de periode is aanschaf van de machine mogelijk. Bij financial lease wordt de machine wel uw eigendom, maar vindt de betaling over een langdurige periode plaats. Antalis werkt voor de leasemogelijkheden samen met een leasemaatschappij.

 • Occasies/Occasions 

  Omdat Antalis één van de grootste leveranciers van verpakkingsmachines in de Benelux is, ruilt zij vaak machines in. Deze machines, maar ook de showroommodellen, komen na een kortere periode beschikbaar voor verkoop tegen sterk gereduceerde tarieven. Het betreft machines die een relatief korte gebruikshistorie kennen of een lichte, uiterlijke beschadiging hebben. De machines zijn waar nodig volledig gereviseerd en functioneren als nieuw. Daarom geven wij een uitstekende garantie op de goede werking van de machines. Het zijn buitenkansjes, die over het algemeen beperkt en gedurende korte periodes beschikbaar zijn. Antalis heeft een breed assortiment aan occasies die de moeite waard zijn en biedt aantrekkelijke kortingen die oplopen tot 80%. Wees er dus snel bij, want OP = OP.

 

Terug naar Packaging expertise