Services

Delivery-and-Shipping_ContentPage_259x194.jpg

Logistiek  met meerwaarde

Dienstverlening maakt het verschil in een omgeving met een steeds scherpere concurrentie. Heeft u een speciaal verzoek? Neem contact met ons op en wij bekijken samen hoe we u verder kunnen helpen.

Onze standaard is: levering van magazijngoederen door heel Nederland binnen 48 uur.  De orders dienen vóór 17.30 uur in ons systeem te zijn ingevoerd. De levering is gratis voor orders ter waarde van 350 € of meer (1 afleveradres, begane grond). De toeslag voor kleinere orders bedraagt € 35.

 • Levering op een specifiek tijdstip

  Heeft u speciale leveringseisen, of een spoedgeval? Antalis levert een oplossing die u past. Wij hebben ons voorbereidings- en leveringsproces flexibel georganiseerd.

  Lees meer
 • Levering met speciale handling

  Heeft u behoefte aan speciale handling bij aflevering van uw goederen, die afwijkt van de standaard? Wij passen dit graag voor u aan en zorgen ervoor dat onze teams goed voorbereid te werk gaan.

  Lees meer
 • 48h Express

  48h Express is een extra service van Antalis voor de grafische industrie. Klanten kunnen een kernassortiment Novatech Gloss en Novatech Matt bestellen tegen competitieve condities.

  Lees meer
 • Overige services

  Lees verder over onze services, die speciaal voor u zijn ontwikkeld, ter bevordering van de dagelijkse werkomstandigheden.

  Lees meer