Services

Customer_Care_ContentPage_259x194.jpg

Klantenservice 

Om u met raad en daad bij te staan

Zonder twijfel hoort een alerte en uitstekende klantenservice deel uit te maken van een goed aanbod aan services. Wij garanderen u een optimaal service, door zo snel mogelijk op uw verzoeken te reageren.

 • Klachten 

  Onze sales reageert snel op al uw vragen – niet alleen over dagelijkse kwesties, maar ook als het gaat om technische zaken. Indien u problemen ervaart met de door u bestelde producten, laat het ons weten. Dan lossen we het zo snel mogelijk voor u op.

  Bel naar 036-53 94 444 of mail ons.

  Info-verzoek
 • Niet goed, geld terug

  Bij Antalis doen wij er alles aan om de juiste producten af te leveren, precies zoals u ze heeft besteld. Dus als u niet tevreden bent met de goederen, dan nemen wij ze retour en ontvangt u uw geld terug. Of we zorgen dat er een nieuwe bestelling wordt afgeleverd. (Indien de levering wel overeenkomt met uw bestelling, dan zijn de kosten voor retourzending voor eigen rekening.)
  Alleen producten in de ongeopende, originele vepakkingen kunnen we terugnemen. In het magazijn van Antalis beoordelen we de artikelen op eventuele beschadigingen. Zonder voorafgaande toestemming van Antalis kunnen retourzendingen niet worden aanvaard.

  Info-verzoek
 • Technisch advies

  Als u op problemen stuit, of als u advies nodig heeft over productgebruik, dan zijn onze specialisten beschikbaar om te luisteren en u te helpen om de hoogste kwaliteit te waarborgen.

  Info-verzoek
 • Onderhoud verpakkingsmachines

  Onze service omvat alles, van installatie tot onderhoud, om te zorgen dat uw verpakkingslijnen perfect staan opgesteld en functioneren zonder onderbreking. Natuurlijk kunnen we ook de bijbehorende verbruiksartikelen leveren. Neem contact op met uw vaste contacpersoon of mail ons.

   

  Info-verzoek