Services

Range-and-Choice_ContentPage_259x194.jpg

Hulp  bij uw keuze

Reageer snel en effectief op vragen van klanten of prospects, biedt een oplossing op een specifiek complex verzoek, wees innovatief, wees concurrerend wat betreft kosten, kom met nieuwe producten, geef samples of dummies ... Dit zijn slechts enkele van de vele uitdagingen die u kunnen helpen een project binnen te halen.

Antalis biedt een breed aanbod aan services die u daarbij kunnen helpen, zodat u sneller en eenvoudiger de juiste keuze kunt maken uit ons assortiment met 12.000 referenties, afgestemd op de specifieke wensen van uw klanten.

 • Prijslijst 

  In één oogopslag vindt u ons complete aanbod, met productomschrijving, technische eigenschappen en prijzen. De prijslijst is opgedeeld in 3 'werelden'; producten voor de grafische wereld, voor kantoor en visuele communicatie.

  Digitale prijslijst
 • Verpakkingscatalogus 

  Een handig en compleet overzicht aan verpakkingsmaterialen en -machines in een rijk geïllustreerde catalogus.

  Bestel online
 • Papieradvies 

  Onze papieradviseurs begrijpen de trends in de markt uitstekend en kennen de belangrijkste spelers in de grafische sector. Zij kunnen u adviseren over de verschillende papiersoorten en hun toepassingen. Of u nu papier zoekt, afgestemd op een bepaalde druktechniek, Just ask Antalis.

  Antalis heeft vele voorbeelden van gerealiseerde projecten, neemt contact met ons of stuur uw verzoek naar onze sample service.

  Info-verzoek
 • Sample Service

  U kunt niet alleen monsters opvragen van al onze papiersoorten op A4-formaat, maar ook van de meeste substraten voor visuele communicatie en de verpakkingsmaterialen. Sommige van onze specificaties kunt u ook op groot formaat aanvragen.
  Test, voel en vergelijk! Neem contact op met uw vaste contactpersoon.

  Aanvraag samples
 • Sample packs

  Van al onze kantoorpapieren hebben we sample packs waarmee u kunt uittesten op uw eigen printers. Neem contact op met uw vaste contactpersoon.

  Aanvraag samples
 • Brochures & swatches

  Van de meeste papiersoorten kunt u een brochure of swatch opvragen. Hierin vindt u productomschrijvingen, technische specificaties en in de meeste gevallen ook bedrukte of onbedrukte papiersamples. Voel het papier, ervaar kleuren, texturen en gramgewichten. Geïnteresseerd? Neem contact op met uw vaste contactpersoon.

  Aanvraag swatches
 • online informatie

  Onze website is ontworpen om u eenvoudig toegang te geven tot informatie, toegespitst op de eisen van uw specifieke markt. U kunt uw keuze maken door te zoeken op product, op toepassing of bedrijfsprofiel. Via 'uitgebreid zoeken' kunt u heel gericht uw keuze maken. U hoeft enkel in te loggen met uw emailadres en uw online bestelling is zo gedaan.

  Webshop
 • Packaging showroom

  In Almere kunt u een aantal verpakkingmachines in testopstelling zien. Neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken.

  Info-verzoek
webshop