Services

Counseling-Expertise_ContentPage_259x194.jpg

Deskundig  advies

In welke sector u ook opereert, de producten en de markt zullen zich altijd blijven ontwikkelen. Om een topprestatie te kunnen leveren, moeten we deze veranderingen in de gaten houden en er zelfs op anticiperen. In een concurrerende markt zijn foutloze services van groot belang. Antalis verzorgt trainingen en geeft deskundig advies. Zo werken wij met u samen om u te helpen zo efficiënt en innovatief mogelijk te zijn in de service die u aan uw klanten levert.

 • Training Papier

  Antalis biedt trainingen op het gebied van papier. Er zijn standaard trainingen, zoals basiskennis Papier, Papier & Milieu, maar ook trainingen-op-maat. Afhankelijk van uw behoefte vinden deze intern of extern plaats. Voor meer informatie, neem contact op met uw vaste contactpersoon.

  Info-verzoek
 • Training Car wrapping

  Antalis organiseert car wrapping trainingen. Onder begeleiding van een zeer ervaren trainer leert u een car wrapping perfect uit te voeren: van voorbereiding tot het uiteindelijke wrappen zelf. De trainingen duren een hele dag en omvatten een theoretisch en een praktisch gedeelte. U heeft uiteraard de mogelijkheid om de folies zelf uit te testen en al uw vragen te stellen. Het aantal deelnemers is beperkt. Meer info of inschrijven? Neem contact op met uw vaste contactpersoon.

  Lees meer
 • Training color your days

  De 'Color your days' trainingen, onder leiding van een screen & sign specialist, geven u een beter inzicht in alle factoren die kleuren kunnen beïnvloeden tijdens het productieproces. De sessies duren een hele dag. Het aantal deelnemers is beperkt. Meer info of inschrijven? Neem contact op met uw vaste contactpersoon.

  Lees meer
 • Profileren van LFP machines

  Profiteer van de kennis van onze experts om tijd te besparen en gebruik onze media om in volkomen vertrouwen te kunnen printen.

  Info-verzoek
 • Verpakkingsadvies 

  Antalis is uw ideale partner als het gaat om verpakkingsmaterialen, -machines, -oplossingen en diensten. U kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment  dat snel kan worden geleverd en zonodig speciaal voor u op voorrraad kan worden gehouden.

  Een persoonlijke adviseur kan langskomen, informatie geven over de meest geschikte producten en u helpen besparen bij uw grotere opdrachten.

  Info-verzoek
 • Digital- to-business

  Het aandeel van digitaal drukwerk is de laatste jaren toegenomen. Onze account managers zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen u adviseren over de nieuwe mogelijkheden die deze techniek biedt.
  Meer weten over onze d2b swathes, lees meer...

  Lees meer