Over Antalis

Jobs

Talent & Ontwikkeling

Antalis ondersteunt je bij het werken aan jouw carrière

Werving – We hebben één gemeenschappelijke wervingsbeleid voor de hele Groep. Dit maakt interne mobiliteit makkelijker en het helpt ons om nieuw talent aan te trekken.

Integratie – Integratie is zeer belangrijk zodra je bij Antalis aan de slag gaat en ook tijdens je verdere carrière. Vanaf dag één zorgen we voor begeleiding om je te helpen onze organisatie en activiteiten te begrijpen.

Prestaties – Alle medewerkers van de Groep profiteren van een uniforme procedure voor toetsing van de individuele en gezamenlijke prestaties en het vaststellen van jouw behoefte aan persoonlijke ontwikkeling.

Ontwikkeling -  Competentiemanagement stelt vast wat de individuele en gezamenlijke behoeften zijn. Speciale ontwikkelingsprogramma’s helpen ons om de inzetbaarheid te vergroten en ze ondersteunen de strategie van de Groep, op mondiaal en lokaal niveau.

Talent Management – We hebben een strategie geïmplementeerd om talent te werven, te ontwikkelen en te behouden. We hebben de vaardigheden vastgesteld die nodig zijn om de huidige en toekomstige uitdagingen van onze business aan te kunnen. We hebben programma’s ontwikkeld om de interne mobiliteit te bevorderen.

My View – We streven er voortdurend naar ons HR-beleid te verbeteren en we vragen regelmatig feedback van onze medewerkers door middel van een tevredenheidsonderzoek.