Over Antalis

 
  • Color Management

   De 'Color your days' trainingen, onder leiding van een screen & sign specialist, geven u een beter inzicht in alle factoren die kleuren kunnen beïnvloeden tijdens het productieproces. De sessies duren een hele dag. Meer info? Neem contact op met uw vaste contactpersoon. 

    

  • Car Wrapping

   Antalis organiseert car wrapping trainingen. Onder begeleiding van een zeer ervaren trainer leert u een car wrapping perfect uit te voeren: van voorbereiding tot het uiteindelijke wrappen zelf. De trainingen duren een hele dag en omvatten een theoretisch en een praktisch gedeelte. U heeft uiteraard de mogelijkheid om de folies zelf uit te testen en al uw vragen te stellen. Meer info? Neem contact op met uw vaste contactpersoon. 

    

  • Antalis Brainstore

   Onze experts komen bij u in de buurt, voor advies op maat ! Op een unieke locatie kunt u kennismaken met ons volledige assortiment, de laatste introducties zien en ervaringen uitwisselen. U komt langs, wanneer het u uitkomt. We verwelkomen u graag.
    

  • Training Papier

   Antalis biedt trainingen op het gebied van papier. Er zijn standaard trainingen, zoals basiskennis Papier, Papier & Milieu, maar ook trainingen-op-maat. Afhankelijk van uw behoefte vinden deze intern of extern plaats. Voor meer informatie, neem contact op met uw vaste contactpersoon.