stragetische initiatieven

Designer_Content_259x194.jpg

bent een ontwerper

… en u wilt nieuwe ideeën en trends aangereikt krijgen? U wilt weten hoe de nieuwe media en nieuwe digitale printtechnieken uw creativiteit kunnen verrijken?

Just connect to the d2b network

Het Antalis d2b netwerk creëert een netwerk van merkeigenaren, corporate- en communicatie managers, uitgevers en adverteerders. Door u hieraan te verbinden kunt u nieuwe digitale media kwaliteiten en nieuwe technische mogelijkheden ontdekken als witte inkt, structuureffecten en dimensional inkt. Voor de meer traditionele uitstraling heeft Antalis een assortiment creatieve papieren samengesteld speciaal ontwikkeld voor digitale drukpersen: u zult versteld staan

 

Antalis assortiment digitale media met verbazingwekkend innovatieve en creatieve papieren die u zullen inspireren!

Antalis heeft een assortiment samengesteld uit media die speciaal zijn ontwikkeld voor uw alle digitale machines. Liquid Toner van HP Indigo en Dry Toner van Kodak, Ricoh, Konica Minolta en andere toonaangevende OEM’s. U zult versteld staan van de variëteit van de media en de kwaliteit van Digital Printing.

 

banner_d2b_2.jpg

Antalis d2b helpt u om nieuwe ideeen op te doen en trends te signaleren. Ontdek de kwaliteit van Digital Printing en de technische vooruitgang die mogelijk wordt gemaakt door Digital Printing.

 • Kom  in contact met het Antalis d2b netwerk

  Op regelmatige basis organiseert Antalis door heel europa klantevenementen. Dit biedt geweldige kansen om in contact te komen met andere spelers in de wereld van Digital Pinting: communicatie- en marketingbureaus, communicatiemanagers, OEM’s, papierfabrikanten etc.

  Deze events geven u inspiratie, kennis, inzicht en nieuwe contacten.

 • De  Antalis d2b Media range

  Het  Antalis d2b media assortiment is opgebouwd uit een range van gestreken, ongestreken, creatieve papieren en specialiteiten. Elk van deze 4 categorieën bevat verschillende kwaliteiten die Ontwerpers toegang geven tot allerlei creatieve mogelijkheden.
   

  • Gestreken papieren voor HP Indigo en Dry Toner: Digigreen gloss & silk is een premium papier: 100% groen, 100% digital, verkrijgbaar in de verschillende gewenste digitale formaten.
    
  • Ongestreken papier voor HP Indigo en Dry Toner: Image Indigo voor HP Indigo en Image DigiColor voor kleuren laserprinters zijn specifieke ongestreken kwaliteiten met een hoge wit- en gladheid.
    
  • Arjowiggins Creative Papers: Antalis is de enige groothandel die de complete range Arjowiggins Creative Papers for Digital aanbiedt. Hier vindt u premium witte kwaliteiten, papieren met persingen en structuren en gekleurde papieren, speciaal ontwikkeld voor Digital Printing.
    
  • Specialiteiten: o.a. zelfklevend, karton en synthetische papieren zijn beschikbaar in de digitale range van Antalis. De combinatie van unieke substraten in combinatie met de meest recente technische mogelijkheden in Digital Printing zorgt voor unieke geprinte documenten in allerlei vormen.