strategische initiatieven

Large_Format_Printing_Content_259x194.jpg

bent Large Format Printer

Wilt u deel uitmaken van het d2b netwerk en zakelijke kansen grijpen?

Just connect to the d2b network!

Door middel van d2b brengt Antalis OEM’s, media fabrikanten, communicatie- en reclamebureaus en bedrijven als de uwe samen. d2b is een fantastische manier om kennis en ervaringen te delen en nieuwe ideeën op te doen. Binnen d2b ontdekt u nieuwe Large Format Printing materialen en toepassingen die ervoor zorgen dat u zich onderscheidend kunt manifesteren.

 

Antalis Large Format Media Range voor al uw toepassingen

Antalis biedt u  de ruimste keuze oplossingen, op maat gemaakt voor uw printers en geschikt voor al uw creatieve toepassingen. U kunt gerust aan de slag met onze bewezen oplossingen en certificeringen of informatie over geschiktheid die u nodig heeft zodat u probleemloos kunt printen.

 

banner_d2b_coala_685x266.jpg

 

Antalis zorgt voor uw nieuwe zakelijke kansen:

 •  Toon het creatieve potentieel van LFP aan uw klanten
 •  Toon de meest innovatieve toepassingen die LFP mogelijk maakt
 •  Gebruik de Antalis tools om de diversiteit van de digital media range te laten zien
 • Innovatieve digitale toepassingen

  Large Format Printing is meer dan papieren posters en stickers. Het is een boeiende wereld van nieuwe technische mogelijkheden en innovatieve toepassingen die ervoor zorgen dat u zich kunt manifesteren als echte Print Service Provider.

  Door verbonden te zijn met alle spelers binnen de wereld van digital printing biedt Antalis u de kans om concrete voorbeelden te krijgen van nieuwe toepassingen in interieur decoratie, outdoor reclame, point of sale of autobestickering.

   

 • Diversiteit  van de Antalis Large Format Media range

  Binnen het Antalis assortiment vind u rigide en flexibele media om te beprinten, de afwerk accessoires om ze te bewerken en de display oplossingen om ze te aan te brengen of te bevestigen.

   

 • Verbind  u aan het Antalis d2b netwerk

  Op regelmatige basis organiseert Antalis door heel europa klantevenementen. Dit biedt geweldige kansen om in contact te komen met andere spelers in de wereld van Digital Pinting: communicatie- en marketingbureaus, communicatiemanagers, OEM’s, papierfabrieken etc.

  Deze events geven u inspiratie, kennis, inzicht en nieuwe contacten.