strategische initiatieven

Digital_Printer_Content_259x194.jpg

bent een digitale drukker

… en u wilt het beste uit uw digitale pers halen door de winstgevendheid te vergroten, een brede waaier van substraten en toepassingen aan te bieden en het aandeel van variabel digitaal drukken te verhogen?

Just connect to the d2b network

Het Antalis d2b netwerk creëert een netwerk van adverteerders, OEM’s, uitgevers en bedrijven als de uwe. Door u hieraan te verbinden zult u kennis delen en nieuwe ideeën opdoen voor nieuwe zakelijke opportuniteiten.

 

Antalis assortiment digitale media voor uw digitale pers

Antalis heeft een assortiment samengesteld uit media die speciaal zijn ontwikkeld voor uw digitale pers. Dit betekent dat alle substraten gecertificeerd zijn of aanbevolen worden, zodat u probleemloos kunt drukken.

banner_d2b_1-1.jpg

Antalis d2b helpt u om nieuwe zakelijke kansen te benutten

 •  Toon de kwaliteit van hedendaags digitaal drukken aan uw klanten
 •  Toon de innovatieve applicaties die mogelijk zijn met digital printing
 •  Gebruik de Antalis tools om de diversiteit van digitale media te tonen
 • Digital  Printing kwaliteit

  Het  Antalis d2b assortiment biedt u een brede keuze van substraten voor uw HP Indigo of dry toner pers.

  Antalis werkt nauw samen met papierfabrikanten zodat wij u kunnen verwijzen naar Print Guides om uw printresultaten te optimaliseren.

  Antalis heeft ook goede contacten met OEM’s zodat we drukvoorbeelden kunnen tonen voorzien van de nieuwste features als witte inkt, reliefdruk, gouden toner etc. om de  technische capaciteiten van uw machine maximaal te benutten op onze substraten.

 • Innovatieve toepassingen

  Digital Printing is meer dan kleine oplagen printen. Het is een boeiende wereld van voortdurend veranderende technische eigenschappen en innovatieve toepassingen waarin u zich steeds meer kunt onderscheiden als Print Service Provider.

  Door verbonden te zijn met alle spelers in de wereld van digital printing, biedt Antalis u de mogelijkheid om succesvolle cases te krijgen van cross-media dm campagnes. De ROI van deze campagnes is significant hoger (34%*) in vergelijking met een standaard dm campagne.

  Door het delen van succesvolle voorbeelden van variabele data printing en product-on-demand kunt u inspiratie opdoen zodat u  zich kunt onderscheidenten opzichte van uw concurrenten.

  *Bron: Infotrends

 • De  diversiteit van het digitale media assortiment van Antalis

  Het  Antalis d2b media assortiment is opgebouwd uit een range van gestreken, ongestreken, creatieve papieren en specialiteiten. Elk van deze 4 categorieën bevat verschillende kwaliteiten die Digitale Drukkers toegang geven tot verschillende soorten media.

  • Gestreken papieren voor HP Indigo en Dry Toner: Digigreen gloss & silk is een premium papier: 100% groen, 100% digital, verkrijgbaar in de verschillende gewenste digitale formaten.
    
  • Ongestreken papier voor HP Indigo en Dry Toner: Image Indigo voor HP Indigo en Image DigiColor voor kleuren laserprinters zijn specifieke ongestreken kwaliteiten met een hoge wit- en gladheid.
    
  • Arjowiggins Creative Papers: Antalis is de enige groothandel die de complete range Arjowiggins Creative Papers for Digital aanbiedt. Hier vindt u premium witte kwaliteiten, papieren met persingen en structuren en gekleurde papieren, speciaal ontwikkeld voor Digital Printing.
    
  • Specialiteiten: o.a. zelfklevend, karton en synthetische papieren zijn beschikbaar in de digitale range van Antalis. De combinatie van unieke substraten in combinatie met de meest recente technische mogelijkheden in Digital Printing zorgt voor unieke geprinte documenten in allerlei vormen.
 • Kom  in contact met het Antalis d2b netwerk

  Op regelmatige basis organiseert Antalis door heel Europa klantevenementen. Dit biedt geweldige kansen om in contact te komen met andere spelers in de wereld van Digital Pinting: communicatie- en marketingbureaus, communicatiemanagers, OEM’s, papierfabrikanten etc.

  Deze events geven u inspiratie, kennis, inzicht en nieuwe contacten.

   

DigiGreen  Gloss en Silk

Premium gestreken papier speciaal ontwikkeld voor digitale toepassingen

digigreen_push_145x111-1.jpg

DigiGreen zorgt voor optimale prestaties op alle zwart-wit- en kleurenprinters die werken met Liquid Toner of Dry Toner.

Lees meer

Image  DigiColor

Premium ongestreken papier ontwikkeld voor kleurenlaserprinters

Ream_Image_Digicolour_182x109.jpg

Image DigiColor’s exceptionele witheid en gladheid zorgen voor indrukwekkende printkwaliteit voor al uw documenten geprint op kleurenlaserprinters.

Lees meer

Creatieve  Papieren

Een range van uitzonderlijke creatieve papieren voor digitale toepassingen

conqueror_push2_145x111.jpg

De range Creative Papieren omvat een uniek assortiment papieren, opgesplitst in een HP Indigo range en een Dry Toner range.

Lees meer

Coala 

Fantastische oplossingen voor fantastische ideeën

Logo_Coala_144x111.png

Onze range voor al uw LFP toepassingen. Hoge kwaliteit, concurrerend en duurzaam.

Lees meer