strategische initiatieven

Corporate_Communication_Content_259x194.jpg

bent een marketing communicatie specialist

… en u wilt de hoogste ROI uit uw DM campagnes? U wilt weten wat een cross-media campagne u kan opleveren en de impact die het zal hebben op uw CRM?

Just Connect to the d2b network

Het Antalis d2b netwerk creëert een netwerk van adverteerders, (digitale) drukkers, uitgevers en bedrijven als de uwe. Door u hieraan te verbinden zult u kennis delen en nieuwe ideeën opdoen voor nieuwe zakelijke opportuniteiten.

 

Variabele Data Printing

Digital Printing geeft toegevoegde waarde aan geprinte documenten. Het belangrijkste element is Variabele Data aangezien digitale drukkers unieke (tekst of graphics) documenten kunnen printen. Door middel van VDP (Variabele Data Printing) krijgt u toegang tot  1-1 communicatie. De ROI is veel hoger dankzij personalisatie.

 

banner_d2b_3.jpg


Antalis d2b helpt u aan nieuwe zakelijke kansen:

 •  Ontdek de innovatieve toepassing die mogelijk worden dankzij Digital Printing
 •  Lees meer over de voordelen van gepersonaliseerde communicatie in combinatie met ROI en brand loyalty
 • Ontdek  de innovatieve toepassingen die mogelijk worden dankzij Digital Printing

  Van personalisatie to cross-media campagnes, veel soorten innovatieve tools kunnen ingezet worden om de ROI van communicatie- en marketingcampagnes te verhogen.

  Weet u bijvoorbeeld dat een cross-media campagne die print, e-mail, web- en mobiel marketing combineert, response genereert die wel 34% hoger zijn dan traditionele marketing campagnes?

  De klantloyaliteit wordt verbeterd en het merkimago wordt versterkt (Bron: Infotrends).


  Weet u dat Digital Imaging (geprinte foto’s op een digitale pers) ook kunnen worden ingezet in een b-to-b omgeving? Het inzetten van foto’s in marketing materiaal levert hogere verkoopcijfers op (Bron: Infotrends).

  D2b brengt experts op het gebied van gepersonaliseerde en innovatieve communicatie samen die u concrete voorbeelden kunnen geven van succesvolle campagnes en toepassingen.

 • De  Antalis d2b media range

  Het  Antalis d2b media assortiment is opgebouwd uit een range van gestreken, ongestreken, creatieve papieren en specialiteiten. Elk van deze 4 categorieën bevat verschillende kwaliteiten die Digitale Drukkers toegang geven tot verschillende soorten media.

  • Gestreken papieren voor HP Indigo en Dry Toner: Digigreen gloss & silk is een premium papier: 100% groen, 100% digital, verkrijgbaar in de verschillende gewenste digitale formaten.
  • Ongestreken papier voor HP Indigo en Dry Toner: Image Indigo voor HP Indigo en Image DigiColor voor kleuren laserprinters zijn specifieke ongestreken kwaliteiten met een hoge wit- en gladheid.
  • Arjowiggins Creative Papers: Antalis is de enige groothandel die de complete range Arjowiggins Creative Papers for Digital aanbiedt. Hier vindt u premium witte kwaliteiten, papieren met persingen en structuren en gekleurde papieren, speciaal ontwikkeld voor Digital Printing.
  • Specialiteiten: o.a. zelfklevend, karton en synthetische papieren zijn beschikbaar in de digitale range van Antalis. Unieke substraten in combinatie met de meest recente technische mogelijkheden in Digital Printing maken helpen bij het creëren van opvallende marketing campagnes en collaterals.
 • Kom  in contact met het Antalis d2b netwerk

  Op regelmatige basis organiseert Antalis door heel Europa klantevenementen. Dit biedt geweldige kansen om in contact te komen met andere spelers in de wereld van Digital Pinting: communicatie- en marketingbureaus, (digitale) drukkers, OEM’s, papierfabrikanten etc.

  Deze events geven u inspiratie, kennis, inzicht en nieuwe contacten.