strategische initiatieven

Offset_Content_259x194.jpg

bent een commerciële drukker

…en u wilt het beste uit uw digitale drukpers halen door hem zo goed mogelijk te benutten, verschillende soorten substraten te gebruiken en door nieuwe markten en toepassingen aan te boren?

Just connect to the d2b network

Het Antalis d2b netwerk

 

Het Antalis d2b netwerk creëert een netwerk van Marketing- en Communicatiemanagers, merkeigenaren, uitgevers, adverteerders en bedrijven als de uwe. Door u hieraan te verbinden zult u kennis delen en nieuwe digitale materialen ontdekken voor nieuwe zakelijke opportuniteiten.

 

Het assortiment digitale media van Antalis omvat traditionele en innovatieve media die u zullen inspireren op een onverwachte wijze!

Antalis heeft een assortiment samengesteld uit media die speciaal zijn ontwikkeld voor uw alle digitale machines. Liquid Toner van HP Indigo en Dry Toner van Kodak, Ricoh, Konica Minolta en andere toonaangevende OEM’s. U zult versteld staan van de variëteit van de media en de kwaliteit van Digital Printing.

 

 

banner_d2b_2.jpg


Antalis d2b helpt u om nieuwe ideeen op te doen en trends te signaleren. Ontdek de kwaliteit van Digital Printing en de technische vooruitgang die mogelijk wordt gemaakt door Digital Printing.

 •  Verminder uw papierkosten door u te verbinden aan Antalis voor al uw offset- en digitale papierbehoeften
 •  Toon de innovatieve applicaties die mogelijk zijn met digital printing
 •  Gebruik de Antalis d2b swatchbooks om de variëteit van digitale media te tonen
 •  Verbind u aan het d2b netwerk om kennis te delen en nieuwe zakelijk kansen te grijpen
 • Antalis  unieke papier selectie

  Antalis levert al vele jaren papier aan offsetdrukkers. Het is tegenwoordig essentieel voor Antalis om ondersteuning te bieden bij de technologische en strategische ontwikkelingen van haar klanten door een complete range van services en media aan te bieden die passen bij deze continue veranderende omgeving.

  Om het beste uit uw digitale pers te halen en uw voorraden papier voor offset en digital printing te optimaliseren levert Antalis u uitgebreide productinformatie. Via onze Digital Selector (link*) kunt u gegevens mbt certificering/geschiktheid etc. opvragen per papiersoort en per machinetype.

  De Antalis d2b media range geeft u een ruime keuze uit substraten, speciaal toegespitst op digital pers (liquid toner of dry toner).

 • Innovatieve  digitale toepassingen

  Digital Printing is meer dan kleine oplagen printen. Het is een boeiende wereld van voortdurend veranderende technische eigenschappen en innovatieve toepassingen waarin u zich steeds meer kunt onderscheiden als Print Service Provider.

  Door verbonden te zijn met alle spelers in de wereld van Digital Printing, biedt Antalis u de mogelijkheid om succesvolle cases te krijgen van cross-media dm campagnes. De ROI vandeze campagnes is significant hoger (34%*) in vergelijking met een standaard dm campagne.

  Door het delen van succesvolle voorbeelden van variabele data printing en product on demand kunt u inspiratie opdoen zodat u  zich kunt onderscheiden van uw concurrenten.

  *Bron: Infotrends

 • Diversiteit  van het digitale media assortiment van Antalis

  Het  Antalis d2b media assortiment is opgebouwd uit een uitgebreide range van gestreken, ongestreken, creatieve papieren en specialiteiten. Elk van deze 4 categorieën bevat verschillende kwaliteiten die Digitale Drukkers toegang geven tot verschillende soorten media.

  • Gestreken papieren voor HP Indigo en Dry Toner: Digigreen gloss & silk is een premium papier: 100% groen, 100% digital, verkrijgbaar in de verschillende gewenste digitale formaten.
    
  • Ongestreken papier voor HP Indigo en Dry Toner: Image Indigo voor HP Indigo en Image DigiColor voor kleuren laserprinters zijn specifieke ongestreken kwaliteiten met een hoge wit- en gladheid.
    
  • Arjowiggins Creative Papers: Antalis is de enige groothandel die de complete range Arjowiggins Creative Papers for Digital aanbiedt. Hier vindt u premium witte kwaliteiten, papieren met persingen en structuren en gekleurde papieren, speciaal ontwikkeld voor Digital Printing.
    
  • Specialiteiten: o.a. zelfklevend, karton en synthetische papieren zijn beschikbaar in de digitale range van Antalis. De combinatie van unieke substraten in combinatie met de meest recente technische mogelijkheden in Digital Printing zorgt voor unieke geprinte documenten in allerlei vormen.

   

 • Kom in contact met het Antalis d2b netwerk

  Op regelmatige basis organiseert Antalis door heel Europa klantevenementen. Dit biedt geweldige kansen om in contact te komen met andere spelers in de wereld van Digital Pinting: communicatie- en marketingbureaus, communicatiemanagers, OEM’s, papierfabrieken etc.

  Deze events geven u inspiratie, kennis, inzicht en nieuwe contacten.

   

DigiGreen  Gloss en Silk

Premium gestreken papier speciaal ontwikkeld voor digitale toepassingen

digigreen_push_145x111-1.jpg

DigiGreen zorgt voor optimale prestaties op alle zwart-wit- en kleurenprinters die werken met Liquid Toner of Dry Toner.

Lees meer

Image  DigiColor

Premium ongestreken papier ontwikkeld voor kleurenlaserprinters

Ream_Image_Digicolour_182x109.jpg

Image DigiColor’s exceptionele witheid en gladheid zorgen voor indrukwekkende printkwaliteit voor al uw documenten geprint op kleurenlaserprinters.

Lees meer

Creatieve  Papieren

Een range van uitzonderlijke creatieve papieren voor digitale toepassingen

conqueror_push2_145x111.jpg

De range Creative Papieren omvat een uniek assortiment papieren, opgesplitst in een HP Indigo range en een Dry Toner range.

Lees meer

Coala 

Fantastische oplossingen voor fantastische ideeën

Logo_Coala_144x111.png

Onze range voor al uw LFP toepassingen. Hoge kwaliteit, concurrerend en duurzaam.

Lees meer