About Us

DSCOOP, Antalis

Laatste d2b nieuws

Een community van HP Graphic Art gebruikers houdt zijn 5de Europese Conferentie in Tel Aviv (Israël) van 5 april tot en met 8 april 2016.
Antalis is er trots op het evenement voor het vijfde opeenvolgende jaar als PLATINA SPONSOR te kunnen ondersteunen.

Door DSCOOP EMEA (Europa, Midden-Oosten, Afrika) te steunen, bewijst Antalis opnieuw zijn betrokkenheid bij de digitale print industrie. Digital Solutions Cooperative vormt een onafhankelijke community die bestaat uit eigenaren van graphic arts bedrijven en technische professionals die gebruik maken van HP Graphic Arts apparatuur en aanverwante oplossingen.

Lees meerAntalis' betrokkenheid bij de DSCOOP community maakt deel uit van de Antalis strategie om zich op de digitale printmarkt te richten door middel van het d2b initiatief:


• De Antalis d2b Media Range is afgestemd op de nieuwste generatie digitale printapparatuur

Met de d2b media selectie biedt Antalis zijn klanten een collectie gestreken, ongestreken en creatieve papieren, grootformaat materialen en ook specialiteiten (kartonsoorten, zelfklevende, synthetische en magnetische materialen). De gramgewichten, formaten en afwerkingen van deze producten zijn specifiek afgestemd op elke digitale printtechnologie.


• Antalis d2b Market Managers, Events en Co-Marketing Activiteiten zorgen voor meer bekendheid en kennis 

De d2b Market Managers van Antalis zijn gepositioneerd in een aantal strategische digitale markten. Zij leveren expertise over media die het meest geschikt zijn voor specifieke digitale toepassingen, leggen contacten en doen voorstellen voor samenwerking in marktontwikkeling met belanghebbenden in de digitale printsector.


• Antalis d2b Roadshows

Antalis wil kennis delen met klanten en eindgebruikers, en met ze samenwerken. Met dat doel  organiseert Antalis regelmatig lokale roadshows en andere evenementen in heel Europa. Zo worden communicatiebureaus, drukkers en directeuren marketing & communicatie van bedrijven, met elkaar in contact gebracht om trends in de markt, wensen en verwachtingen te bespreken en uit te wisselen. Een ander integraal onderdeel van het d2b initiatief zijn gezamenlijke marketingactiviteiten georganiseerd met drukkers, om daarmee bekendheid te geven aan hun vaardigheden en om zakelijke kansen te creëren.