strategische initiatieven

Logo_D2B_259x194.jpg

Digital -to-Business

Digitaal drukken is bezig met een revolutionaire opmars binnen de grafische industrie. Met het d2b-initiatief ondersteunt Antalis zijn relaties, met het oog op de marktontwikkelingen, in een sterk concurrerende markt. Zo hopen we inzicht te geven, mogelijkheden aan te reiken en kansen te creëren.

Tegenwoordig neemt het digitale aandeel zo'n 15% van de Europese omzet in (bron: Pira) en marktonderzoekers bevestigen dat dit marktaandeel in de komende jaren zal toenemen tot meer dan 30% in 2018.


Hoe ondersteunt Antalis zijn relaties?

Met d2b wil Antalis de verschillende spelers binnen het digitale drukwezen (reclamebureaus, adverteerders, drukkers, enz.) helpen om de mogelijkheden van de nieuwste digitale technologieën optimaal te benutten en nieuwe groeimogelijkheden te creëren.

De drie doeleinden van het d2b initiatief

 

1 - AFSTEMMEN
de juiste media voor klein- en grootformaat

img3

Antalis heeft voor elke druktechniek een Digital Swatch; uw zogenaamde bijbel! Zo zoekt u gemakkelijk welke media geschikt zijn voor uw digitale pers. U vindt de traditionele gestreken en ongestreken soorten, maar ook de nieuwe innovatieve materialen (synthetische, magnetische, creatieve en zelfklevende kwaliteiten), die toegevoegde waarde kunnen bieden aan alle communicatie-uitingen. Vraag de swatch vandaag nog aan. Just ask Antalis.

Info verzoek

 

2 - DEEL
ervaringen met elkaar


Deel uw ervaringen: de Antalis d2b-tours (regelmatige bijeenkomsten door heel Europa) brengen adverteerders, uitgevers, drukkers, fabrikanten van digitale persen bij elkaar. Het is de perfecte manier om informatie te vergaren over nieuwe toepassingen, zoals synthetische producten, magnetische media etc. en nieuwe technische mogelijkheden (witte inkt, dimensionale inkt, textured effects etc.)

Lees meer

 

3 - VERTEL
over de voordelen van
digital printing

img3

In alle Europese landen demonstreren de papieradviseurs van Antalis u graag de toegevoegde waarde van digitaal drukwerk, door nieuwe beschikbare materialen, technische voordelen en nieuwe toepassingen, zoals personalisatie, print-on- demand en cross-media campagnes, onder de aandacht te brengen.
Just ask Antalis.

 

Info verzoek

 • Drupa 2016 Wereldwijde Trends: Blijf op de hoogte met Antalis!

  DRUPA 2016 vond plaats van 31 mei tot 10 juni en trok 260 duizend bezoekers. Digitaal drukken blijft groeien en de dynamiek van de digitale markt werkt aanstekelijk… 

  Lees meer

 • laatste d2b nieuws

  Bent u een digitale drukker, ontwerper, marketing professional of eigenaar van een copy shop? Dan vindt u hier alle actuele nieuwsberichten, ideeën, trends, tips en tools om optimaal te profiteren van de mogelijkheden van digitale print:

   

  Lees meer

 • d2b - markt

  InfoSource publiceerde onlangs zijn Production Printing Report, waarin gedetailleerde analyses over zwart/wit, kleur, cut-sheet (CS), continuous feed (CF) productie en digitale marktgegevens in Europa.

   

  Lees meer