Milieu

Testimonials, Antalis

Testimonials 

Ontdek de testimonials van eindafnemers betreffende 
hun milieubeleid met milieuvriendelijke papiersoorten. 

 

 

 • Antalis helpt Dude te verduurzamen

  Dude, Dutch Designers Magazine gebruikt vanaf juli 100% recycled papier van papierdistributeur Antalis. Hiermee wil het blad nog verder verduurzamen.

  Lees meer
 • wwf zweden reikt award uit aan A Wilder Life, gedrukt op Cocoon

  De buitengewone weergave van moeder natuur heeft ervoor gezorgd dat dit boek de Book of the Year Award 2018 heeft gewonnen. Deze bijzondere prijs, uitgereikt door het WNF (Wereld Natuur Fonds) in Zweden, bekroont jaarlijks de beste uitgaven over de natuur. 

  Lees meer
 • Clarins kiest gerecycled papier van Antalis voor perskit ‘verantwoordelijke schoonheid’

  De perskit is ontworpen op Cocoon Silk papier. Het papier is FSC gecertificeerd en gemaakt van 100% recyclede vezels. Naast dat het milieuvriendelijk is, heeft Cocoon Silk een satijnachtig oppervlak en de unieke witheid zorgt voor een uitzonderlijke afwerking.

   

  Lees meer
 • Danone kiest voor 100% recycled Cocoon Silk papier

  "Het recycled papier van Cocoon Silk voldoet aan onze esthetische en milieudoelstellingen. Het biedt een opmerkelijke afdrukkwaliteit, terwijl het nog steeds een extreem laag milieueffect heeft."

  Dominique Duby, Danone's IFRS Director of Standards.


   

  Lees meer

 • RATP kiest recycled papier van Antalis

  “Als cultuurstichting is het voor ons belangrijk om de bezoekers informatie te geven, maar vooral om hen een echte ervaring te bieden. En papier zal deze cultuurervaring beïnvloeden en wel of geen zin geven om de informatie betreffende de tentoonstelling te bewaren.”

  Ariane Ramboer, verantwoordelijke Corporate Communication en RSE Reporting bij RATP. 

  Lees meer