Logo Ranpak
Ranpak Fillpak Converter in bedrijf

 

Ranpak is toonaangevend in papieren verpakkingsoplossingen voor het beschermen van uw producten tijdens opslag en transport.


De verschillende verpakkingssystemen zijn milieuvriendelijk en kostenbesparend.


De oplossingen van Ranpak zijn specifiek afgestemd op toepassing en verpakkingsbehoefte. Op die manier kunnen wij uw verpakkingsproces volledig aanpassen aan uw wensen.Antalis biedt de volgende toepassingen van Ranpak aan:
* Opvulling van lege ruimtes (inclusief automatiseringsoplossingen)

* Beschermende pads

* Omwikkelen van producten

 

 

 

 

 

Ranpak - Opvulling van lege ruimtes

 

 

Papieropvulsystemen Ranpak FillPak M


Papieropvulsystemen Ranpak
FillPak M


Manueel papier opvulsysteem waarmee schokwerende papieren stroken worden gemaakt. Het kraftpapier wordt handmatig door de dispenser getrokken en is zeer eenvoudig in gebruik.

 

Assortiment webshop

 

Papieropvulsysteem Ranpak Fillpak TT/TT cutter

Papieropvulsysteem Ranpak
Fillpak TT/TT cutter

 

De Fillpak-papierenopvulmachines produceren een zeer volumineus opvulmateriaal van plano enkellaags papier. Het veilige en compacte systeem neemt niet veel ruimte in en is in hoogte verstelbaar en zeer goed te integreren op een verpakkingstation.

 

Assortiment webshop

 

Papieropvulmachine Ranpak Fillpak Converter


Papieropvulmachine Ranpak
Fillpak Converter

 

Deze machine is de snelste in het opvullen van dozen en geschikt om grote volumes te produceren. Het plano kraftpapier wordt vanaf een gevouwen stapel door een systeem tandwielen geleid waardoor vervorming ontstaat en het volume wordt gemaakt om de doos goed af te vullen.

 

 

 

 

Ranpak - Beschermende pads

 

 

Papierbuffersysteem Ranpak PadPak LC

Papierbuffersysteem Ranpak PadPak LC
 

De PadPak LC combineert snelheid en minimaal papierverbruik tot optimale lichte buffermogelijkheden. Het unieke design van de converter en de verschillende gebruiksmodi bieden de mogelijkheid pads op voorhand te produceren of op aanvraag, dit naar gelang uw verpakkingsbehoefte.

 

Meer informatie

 

Papierbuffer-opvulmachine Ranpak PadPak Compact CC

Papierbuffer-opvulmachine Ranpak PadPak Compact CC
 

De PakPak Compact CC is een papieren buffer-opvulmachine die uit een enkellaags en dubbellaags papierpak een kleine pad van 11 cm breedte produceert. Met een voetpedaal kan er voor elk pakket de exacte lengte van het materiaal worden bepaald.

 

Meer informatie

 

Papierbuffer-opvulmachine Ranpak PadPak Senior

Papierbuffer-opvulmachine Ranpak PadPak Senior
 

De PadPak Senior maakt van meerlaags papier een pad waarmee producten worden beschermd. De machine is extreem veelzijdig en geschikt voor alle verpakkingstoepassingen.

 

Meer informatie

 

Papierbuffer-opvulmachine Ranpak PadPak Junior

Papierbuffer-opvulmachine Ranpak PadPak Junior
 

De PadPak Junior is een machine die verpakkings- en vulmateriaal uit een tweelaags papierrol vervaardigd. De Pad is geschikt voor opvullen en bufferen van loze ruimtes en biedt een uitstekende bescherming tegen schokken.

 

Meer informatie

 

 

 

Ranpak - Omwikkelen met papier / Paper wrapping systems

 

 

Geami WrapPak HV

Geami WrapPak HV
 

De Geami WrapPak High Volume-converter rekt het die-cut kraftpapier automatisch uit naar een 3D-honingraatstructuur. Dit materiaal wordt gecombineerd met tissuepapier en vormt zo een milieuvriendelijke verpakkingsoplossing. Er is hierbij geen tape nodig.

De Geami WrapPak HV vereist slechts weinig opslagruimte en is bij uitstek geschikt voor verpakkingsprocessen met een snelle doorvoer of tijdens seizoensdrukte. De machine wordt elektronisch bediend.

 

Meer informatie

 

Geami WrapPak M

Geami WrapPak M

De Geami WrapPak biedt een combinatie van gepatenteerd gestanst kraftpapier en een zachte papieren tussenlaag. De Geami WrapPak M-converter zorgt ervoor dat het papier uitzet tot een 3D-honingraatstrucuur. Met het resultaat kunnen producten uniek worden verpakt.

De Geami WrapPak M is ideaal in verpakkingsomgevingen met een laag verpakkingsvolume. De machine wordt handmatig bediend waardoor u profiteert van meer flexibiliteit. U kunt de machine overal plaatsen omdat er geen elektriciteit nodig is.

De Geami WrapPak M-converter wordt geleverd in combinatie met de materialen.

Meer informatie

 

GeamiWrap ingepakt product

Geami WrapPak - Unboxing experience
 

De ultieme “unboxing experience” met GeamiWrap!
Uitpakken wordt een wow!-ervaring met dit unieke bescherm- en opvulmateriaal.