Curious Collection, Antalis

laatste nieuws

 

Curious_logo_350x91.png

 

 


Check het laatste nieuws
 

 

 

 

 

 

 

Curious Alchemy

>> Curious Alchemy, een innovatie in papierwetenschap
 

De nieuwste innovatie van Arjowiggins Creative Papers, Curious Alchemy, is geïnspireerd op verweerde metalen gevels in de architectuur en de warme, gepatineerde materialen in moderne interieuren en producten. Exclusief bij Antalis.

Elk vel gehamerd Copper, Silver, Titanium, Gold en Platinum is uniek, reflecterend maar niet verblindend. Het geeft nieuwe contrasten van textuur en kleur in boeken, visitekaartjes, uitnodigingen, premiumverpakkingen en andere creatieve toepassingen. 

 

 

 

 

 

Curious Metallics

>> Curious Metallics, een gloednieuw spectrum van 30 nieuwe kleuren

Bij de keuze van papier is voor creatievelingen de kleur vaak het eerste criterium. Door het kleurenspectrum van Curious Metallics flink te verbreden, willen we de creativiteit een extra impuls geven. Bovendien is deze unieke papiersoort nu geschikt voor nóg meer toepassingen.

Het nieuwe spectrum van Curious Metallics is gegroepeerd in 8 gebruiksklare kleurfamilies. Dat maakt het combineren en afstemmen van kleuren eenvoudiger. Elke familie is samengesteld uit kleuren die duidelijk met elkaar verwant zijn en makkelijk te combineren. De verschillende tinten binnen één familie zijn ook afgestemd op tinten in andere families uit het kleurenpalet van Arjowiggens. Dus dat maakt tussen verschillende papierlijnen harmonische combinaties mogelijk, die vernieuwend zijn en ongelooflijk geraffineerd.

Curious Metallics is onze range papier en karton speciaal ontwikkeld om hoogwaardig drukwerk en verpakkingsmateriaal een chique metaalglans te geven. Bovendien is Curious Metallics met de hoge opdikking en stijfheid, een perfecte constante printkwaliteit, geringe stofvorming en zeer snelle droging, het ideale gemetalliseerde papier voor veeleisende drukkers en ontwerpers.