Conqueror Latest News

Laatste Nieuws

 

Conqueror301x113.png

 

 

 

 

 

Conqueror         >> Drie nieuwe tinten grijs voor Conqueror Wove en Laid

Met de nieuwe grijstinten is het kleurenpallet van Conqueror Wove en Laid vernieuwd en compleet gemaakt: van wit tot crème en van grijs tot diep zwart.

Gecombineerd met de bestaande witt en off-white tinten, geven de nieuwe grijze tinten een extra dimensie aan het kleurenpallet. Daarmee is Conqueror dé tijdloze en toch moderne range voor sprekende drukprojecten.

 

Conqueror Feather      

Conqueror Feather


Feather is een zachte, warme grijstint met een lila ondertoon. De helderheid van deze grijstint is perfect voor iedere bedrijfscommunicatie. De kleur is met veel zorg gedefinieerd om met diamond white en calligraphy gecombineerd te worden. De zachte, neutrale helderheid breekt het sterke contrast van een klassiek zwart-wit pallet.

Conqueror Pencil      

Conqueror Pencil


Pencil is een neutraal, architecturaal grijs. Elegant, klassiek en hedendaags. Zijn neutraliteit voegt een zucht van moderniteit toe aan Conqueror high white, terwijl het in combinatie met diamond white en feather een fris monochroom pallet creëert.

Conqueror Cartridge          

Conqueror Cartridge


Cartridge is een sterke, donkergrijze tint die de kloof tussen Pencil en Calligraphy overbrugt. Cartridge is het evenwicht tussen warm en koel dankzij de aardse ondertonen. Cartridge leent zich perfect voor een goud- of koperfoliedruk.