Logo Soco Systems

 

 

 

 

Soco System machines

 

 

Soco machines worden in Nederland exclusief geleverd door Antalis.
Soco Denemarken is een toonaangevende bedrijf op het gebied van verpakkingsmachines met een geheel eigen filosofie op het gebied van dozen opzetten, dozen sluiten, palletiseren.

Soco biedt tevens een intern transportsysteem voor dozen en pallets. Of het nu gaat om halfautomatische, volautomatische of turn key oplossingen, Soco heeft gegarandeerd dé verpakkingsoplossing.


Bekijk hieronder de Soco machines die Antalis u kan aanbieden:

 

 

Dozenopzetter, Soco System

Dozenopzetters
 

Soco dozenopzetters kunnen Amerikaanse vouwdozen in diverse formaten en kwaliteiten verwerken. Inpakwerk wordt licht en efficiënt. De machines zijn ergonomisch en ARBO-technisch verantwoord.

De automatische dozenopzetters zijn geschikt als start van een verpakkingslijn en zijn door hun compactheid goed te integreren in een bestaand verpakkingsconcept.

Lees meer

 

Dozensluitmachine, Soco Systems

Dozensluitmachines
 

De Soco dozensluitmachines transporteren en sluiten dozen met kunststof of papieren tape. De machines zijn half- of volautomatisch en gemakkelijk te bedienen.

Een aantal dozensluiters is verkrijgbaar in gegalvaniseerde of een roestvrijstalen finish, geschikt voor de levensmiddelenindustrie.

Lees meer

 

Transportsysteem Soco System

Transportsystemen
 

Soco transportsystemen zijn geschikt voor uw intern collitransport. Er zijn transportbanen en -bochten voorzien van vrijdraaiend of aangedreven wieltjes of rollen (kunststof en staal). Maar ook voor aangedreven transportbanden, omzetten van goederen in een andere richting, invoercontrole en bufferen van producten heeft Soco de ideale oplossing.

De palletmagazijnen kunnen als afzonderlijke module of als geïntegreerd onderdeel in grote systemen worden toegepast.

Lees meer

 

Palletiser, Soco System

Palletiser en plaatpalletiser
 

Het palletiseren van producten kan snel en flexibel met de machines van Soco door de korte verwerkingstijd per pallet. Palletisers zijn gemakkelijk te integreren in een totaalconcept.

Er zijn verschillende modellen en soorten verkrijgbaar: plaatpalletiser, knikarmrobot-palletiser en portaalrobot-palletiser.

Lees meer

 Heeft u vragen over Soco verpakkingsmachines?


Neem contact met ons op via 036 539 44 44 of stuur een e-mail naar packaging.nl@antalis.com

 

 

 

Logo Soco System


 

 

SOCO SYSTEM werd opgericht in 1961. Het bedrijf is een van de wereldleiders in de ontwikkeling en productie van verpakkingsmachines en -apparatuur en totaalconcepten voor het sluiten en transporteren van verpakkingen.


Het complete assortiment omvat dozenopzetters, dozensluiters, transportsystemen, palletladers, palletmagazijnen en palletisers.


Feiten:

• Deens bedrijf
50 jaar ervaring
2 fabrieken in Denemarken
6 dochterondernemingen: Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Verenigde Staten, Spanje, Duitsland, Hongarije
Ongeveer 180 medewerkers
Wereldwijd netwerk van meer dan 50 agenten
Meer dan 80.000 karton dozensluiters in de markt
Enkele duizenden meters aan rollerbanen in bedrijf
Meer dan 600 palletladers en palletiseerrobots in productie