Logo Kallfass

 

 

 

Kallfass seal-krimpmachine

 

 

Kallfass staat synoniem voor robuuste en technisch hoogstaande seal - krimpmachines voor handmatige, automatische en volautomatische toepassingen voor tweezijdig of vierzijdig sealen en krimpen.

 

Het complete programma omvat verschillende machinetypes, van hoeksealers tot machines met meelopende lasbalken en hoge capaciteit. Mede door de grote keuzemogelijkheid aan invoersystemen is Kallfass een logische keuze voor de verwerking van PE-, PP- en Polyolefine-folie.

 

Sinds jaren is Antalis de exclusieve dealer van Kallfass en wordt daarbij ondersteund door een uitgebreide technische dienst en onderdelenservice.

 

 

 

 


Bekijk hier de Kallfass machines die Antalis u kan aanbieden:

 

 

Kallfass KC hoeklaskrimpcombinatie

Hoeklaskrimpcombinatie Kallfass KC

De hoeklasmachines zijn voorzien van een krimptunnel en geschikt voor verpakken van verschillende producten in krimpfoliesoorten.

 

Kallfass Universa - volautomatische zijlasmachine

Zijlasmachine Kallfass Universa-serie

De volautomatische zijlasmachines, met of zonder meelopend dwarslassysteem, hebben een hoge capaciteit voor het verpakken van grote series, zeer lange producten en verschillende soorten producten in een 4-zijdig gesloten verpakking. 

 

Kallfass Servo Jet 400 - Zijlasmachine

Zijlasmachine Kallfass Servo Jet 400

Voor zeer hoge capaciteiten tot 170 per minuut. Productinstellingen worden opgeslagen en automatisch aangepast bij het overschakelen naar een ander product.

 

Kallfass Super Wrap - Foliebundelmachine

Bundelmachine Kallfass Super Wrap

Foliebundelmachines zijn speciaal ontwikkeld voor het bundelen van producten zodat er een goede transportverpakking ontstaat. Blikken, flessen, dozen, producten op trays, stapels drukwerk, wasgoed e.d. kunnen gebundeld worden in een doorzichtige en tweezijdig gesloten krimpfolie.

 

Kallfass krimptunnelmachine

Krimptunnelmachine Kallfass Compact, Standaard en Universal

Deze machines zijn speciaal ontwikkeld voor het krimpen van o.a. speelgoed, meubels en decoratieartikelen. Het product wordt na een folieverpakkingsmachine in de foliezak door de krimptunnel gevoerd. Transport van het product door de tunnel gaat door middel van staaftransport of een aangedreven teflon band.

 

Heeft u vragen over Kallfass verpakkingsmachines?


Neem contact met ons op via 036 539 44 44 of stuur een e-mail naar packaging.nl@antalis.com