image-from-the-document-manager

Image assortiment

 

Image_2017_logo_home_219x83.png

 

De ruimste papierkeuze voor al uw drukwerk
 


Het Image®-merk biedt een complete waaier van kwaliteitspapier
voor nagenoeg alle toepassingen. Alle Image®-papier wordt ontwikkeld
en geproduceerd voor specifieke toepassingen, zodat wij uitstekend papier
kunnen aanbieden voor professioneel, kantoor- én thuisgebruik.
Elk papier uit de Image®-reeks levert uitstekende printprestaties en produceert
telkens weer documenten van hoge kwaliteit, in zwart-wit of in kleur.

 

 

 

Image_Indigo_RangeChoice_182x179.jpg

Image® Indigo is een premium ongestreken papier, speciaal ontworpen en gecertificeerd voor de HP Indigo technologie die uitstekende resultaten levert met haarscherpe beelden en rijke kleurenweergave. De specifieke behandeling van Image® Indigo garandeert een onbeperkte houdbaarheid, omdat de kwaliteit van de bedrukte oppervlakken niet met de tijd verslechtert. Het papier is verkrijgbaar in een ruime waaier van gramgewichten en is geschikt voor offset drukwerk. Image® Indigo is FSC®-gecertificeerd en wegens zijn milieuvriendelijkheid bekroond met het EU Ecolabel. Alleen verkrijgbaar in SRA3+.


> 90 - 100 - 115 - 150 - 170 - 200 - 240 - 300 g/m²


• Download de productfiche

Bestel online

 

Image_Digicolor_RangeChoice_182x179.jpg

Image® Digicolor® is een premium ongestreken papier, ontworpen voor laser- en inkjetprinters, kopieerapparaten en digitale productiepersen. Dit gladde en hoogwitte papier garandeert perfecte afdrukresultaten met stralende en heldere contrastrijke beelden van hoge kwaliteit. Het ruime assortiment van Image® Digicolor® is ontworpen voor kleurenlaserapplicaties. Het is verkrijgbaar in gramgewichten van 90 g/m² tot 350 g/m² in A4, A3 en SRA3 formaten en is geschikt voor offset drukwerk. Image® Digicolor® is FSC® en EU Ecolabel gecertificeerd. 

> 90 - 100 - 120 - 160 - 200 - 250 - 280 - 300 - 350 g/m2
 


• Download de productfiche
 

Bestel online

 

Image Digicolor Antalis

Image® Digicolor® Coated is speciaal ontwikkeld voor kleuren laserprinters op kantoor en voor commercieel drukwerk. Verkrijgbaar met machine-gestreken oppervlak – Silk & Gloss – (SRA3 formaat) om de scherpste en levendigste kleuren te kunnen printen. Heeft het EU Ecolabel en is PEFC gecertificeerd.

> 100 - 115 - 130 - 150 - 170 - 200 - 250 - 300 - 350 - 400 g/m2

 

 

 

• Download de productfiche (Gloss)
• Download de productfiche (Silk)

 

 

 

Bestel online (Gloss)
Bestel online (Silk)

 

Image_ImpactPlus_RangeChoice_182x179.jpg

Image® Impact Plus is een uitzonderlijk glad en hoogwit premium ongestreken papier voor uitstekende kleurenweergave op laserprinters, multifunctionele kopieerapparaten en digitale productiepersen. Het Image® Impact Plus papier is verkrijgbaar in een ruime waaier van gramgewichten en formaten en biedt een volledige oplossing voor op kantoor en voor commercieel drukwerk. Milieugaranties: FSC® en EU Ecolabel gecertificeerd.
 
> 80 - 90 - 100 - 120 - 160 - 200 - 250 - 280- 300 g/m2

 • Download de productfiche
 

Bestel online

 

Image_Impact_RangeChoice_182x179.jpg

Image® Impact is hoogwit premium papier waarmee u de impact van uw communicatie vergroot. Het Image® Impact papier is specifiek met ColorLok®-technologie geoptimaliseerd voor inkjetprinters en verhoogt de afdrukkwaliteit van presentaties, bedrijfsrapporten en documenten. FSC® en EU Ecolabel gecertificeerd. Beschikbaar in A4/A3.
 

> 80 - 90 - 100 - 120 - 160 - 200 – 250 - 300 g/m2


• Download de productfiche

 

Bestel online

 

Image_Business_RangeChoice_182x179.jpg

Image® Business is een hoogwaardig multifunctioneel prima wit papier dat geschikt is voor het dagelijks afdrukken en kopiëren van bedrijfsdocumenten. Het garandeert even goede resultaten op alle printers en kopieerapparaten, zowel laser als inkjet. Het is geschikt voor dubbelzijdig printen. Het assortiment omvat A4, A3 en non-stop box (FSC-versie). Image® Business papier in verkrijgbaar in een FSC®- en een PEFC-versie en is EU Ecolabel gecertificeerd.

> 80 g/m2


• Download de productfiche (PEFC)
• Download de productfiche (FSC)

Bestel online

 

Image_BusinessLight_RangeChoice_182x179.jpg

Image® Business Light is een ideaal multifunctioneel lichtgewicht kantoorpapier met duurzame milieugaranties en is geschikt voor het dagelijks printen en kopiëren van bedrijfsdocumenten. Image® Business Light levert consequent betrouwbare zwart/wit-afdrukresultaten en is FSC® en EU Ecolabel gecertificeerd.
 > 75 g/m2


• Download de productfiche

 

Bestel online

 

Image_Coloraction_RangeChoice_182x179.jpg

Image® Coloraction is een uitgebreid papierassortiment in meer dan 25 kleuren voor effectieve communicatie met maximale impact voor alle types printapparatuur. Met het Image® Coloraction assortiment realiseert u met gemak flyers, uitnodigingen, presentaties, folders, omslagen, menu’s en tal van andere projecten. Heel het assortiment is FSC® en EU Ecolabel gecertificeerd. Eveneens verkrijgbaar in folioformaat.
 

> 80 - 120 - 160 g/m2


• Download de productfiche

 

Bestel online

 

Image_Volume_RangeChoice_182x179.jpg

Image® Volume is een betrouwbaar papier voor dagelijks gebruik voor hoogvolume kopieer- en drukwerk. Het is bijzonder geschikt voor zwart/wit printen van bedrijfsdocumenten, archieven en ontwerpdocumenten. Image® Volume is EU Ecolabel gecertificeerd.
 
> 80 g/m2


• Download de productfiche

 

Bestel online

 

Image_Eco_Light_RangeChoice_182x179.jpg

Image® Eco Light - een betrouwbaar en duurzaam papier voor dagelijks gebruik voor hoogvolume kopieer- en drukwerk, zowel thuis als op kantoor.

 


• Download de productfiche

 

Bestel online

 

Image_Recycled_Bright_White_RangeChoice_182x179.jpg

Image® Recycled Bright White is een premium 100% recycled kantoorpapier dat uitstekende afdrukresultaten levert voor afbeeldingen en graphics. Image® Recycled Bright White is geproduceerd van recycled afvalpapier, heeft een bijzonder hoge witheid en is geschikt voor alle kopieer- en drukwerk op kantoor. Heel het assortiment is FSC® recycled en EU Ecolabel gecertificeerd.
 

> 80 g/m2


• Download de productfiche

 

Bestel online

 

Image_Recycled_HW_RangeChoice_182x179.jpg

Image® Recycled High White is een 100% recycled kantoorpapier met een hoge witheid en levert uitstekende prestaties voor het dagelijks afdrukken en kopiëren van bedrijfsdocumenten. Het is geproduceerd van recycled afvalpapier en is FSC® recycled, Blue Angel en EU Ecolabel gecertificeerd.
 > 80 g/m2


• Download de productfiche

Bestel online

 

Image_Recycled_Regular_White_RangeChoice_182x179.jpg

Image® Recycled Regular White is een 100% recycled kantoorpapier met een natuurlijke tint en geschikt is voor dagelijks hoogvolume kopieer- en drukwerk, zowel op kantoor als thuis. Dit papier is Blue Angel en EU Ecolabel gecertificeerd en levert met zijn minimale voetafdruk de beste milieugaranties.
 > 80 g/m2


• Download de productfiche

 

Bestel online