Kenniscentrum

Xerox-toolbox-259x194.jpg

Xerox  toolbox

Om u te helpen om alles te weten te komen over de Xerox producten, te surfen en te bestellen op antalis.nl

Xerox®-certified Media Compatibility Matrix (MCM)

Als onderdeel van het Antalis Digital-to-Business initiatief (d2b), hebben Antalis and Xerox® een unieke samenwerking ontwikkeld. Zo is het gezamenlijke initiatief genomen om meer dan 180 media voor digitale print te testen die door Antalis worden gedistribueerd.

Het Xerox® MCTC (Xerox® Media & Consumables Testing Center) heeft 8.000 vellen van alle Antalis print media onderworpen aan een serie strenge testen waarmee in totaal 11 parameters worden gemeten. Het resultaat hiervan is een unieke en exclusieve Xerox®-certified Media Compatibility Matrix (MCM). Deze matrix laat zien hoe een verscheidenheid aan print media, exclusief gedistribueerd door Antalis, presteren op verschillende types digitale persen van XEROX®.

Het gemeenschappelijke doel van Antalis & Xerox® is verbreding van het assortiment van print media dat wordt aangeboden aan Xerox® klanten voor hun Xerox® digitale persen. Dat biedt hun de mogelijkheid om digitale afdrukken van hogere kwaliteit te produceren, gebruik te maken van nieuwe toepassingen en nieuwe bronnen van inkomsten te ontwikkelen. Het overzicht presenteert een selectie van de media die de beste afdrukresultaten opleveren voor Xerox® iGen, Xerox® Color 800 en 1000 persen, DocuColor 700, Xerox® Color C75 en J75 persen, aangeduid met één van de onderstaande statussen:

 
G Gecertificeerd met uitstekend printresultaat bij standaard instellingen. 100% Performance Guaranteed
mcm-2-16x16.png Gecertificeerd met uitstekend printresultaat bij gebruik van aangepaste instellingen voor optimale prestaties
mcm-4-16x16.png Niet aanbevolen
mcm-3-16-16.png Voorbereidende tests worden aanbevolen, printresultaat afhankelijk van printklus
-

Nog niet getest

Download de Compatibility Matrix

Xerox aanbevolen Medialijst

Klik hier en vind de lijst van de aanbevolen Xerox papiersoorten en digitale media voor welbepaalde Xerox machines.


 

• Xerox Premium
NeverTear

Xerox Premium NeverTear is een duurzame drukbasis van helder wit polyester. Xerox Premium NeverTear is perfect geoptimaliseerd voor digitaal drukken en zorgt voor levendige beelden door een uitstekende tonerhechting. Xerox Premium NeverTear is kwalitatief hoogwaardig en doorstaat de meest uitdagende manipulaties en omstandigheden.

premium_nevertear_RangeChoice_182x162.jpg
• Productoverzicht • Milieu-informatie • Kenmerken
• Assortiment • Printercompatibiliteit • Toepassingen
• Technische gegevens • Hints en tips • Afwerking