Kenniscentrum

swatchbook_259x194.jpg

d2b  Swatches

De nieuwe d2b swatches van Antalis werden speciaal geproduceerd voor digitale en offsetdrukkers die in het bezit zijn van digitale persen. Ze bestaan in 5 versies: HP Indigo, Kodak, Ricoh, Konica Minolta en Dry Toner.
De swatches van Antalis zijn de gedrukte bijbel voor digitale dragers.

Een uitgebreid assortiment digitale media
De overzichtelijke d2b swatches bevatten monsters van alle beschikbare digitale producten gaande van gestreken en ongestreken tot specialiteiten en creatieve papiersoorten. Zowel voor dry toner als voor HP Indigo vindt u de producten terug die compatibel zijn met uw digitale pers.

Nieuwe en innoverende materialen
Deze nieuwe generatie swatches bieden een nieuwe benadering van de productkeuze: naast de standaard papiersoorten kan er ook worden gekozen voor nieuwe en innovatieve materialen om zo een meerwaarde te geven aan de gedrukte communicatie.

Een uitgebreid assortiment creatieve papiersoorten, evenals een selectie specialiteiten, zoals synthetische producten (polypropyleen, polyester ...), zelfklevende materiaal, grafisch karton en zelfs magnetische producten behoren tot het keuzepallet.

Unieke monsters
De d2b swatches bevatten unieke en originele monsters.

Deze kaarten tonen de mogelijkheden van digitaal drukken:
• Geolocation (beelden HP Indigo + Kodak)
• Cross-media campagnes (beelden Konica Minolta + Ricoh)
• Digital beeldverwerking (visuels HP Indigo + dry toner)
en de drukkwaliteit op de verschillende digitale persen: 4 kleuren, spotkleuren, witte inkt, hoogglans … zijn slechts enkele voorbeelden die u op de kaarten kunt ontdekken.