A4&more loyaliteitsprogramma van Antalis

Website A4more_300x273.jpg

 

Kent u het “A4&more” loyaliteitsprogramma van Antalis voor resellers al?

 

A4&more is het Antalis loyaliteitsprogramma voor Resellers van Xerox®, Image®, Data Copy®, Pioneer en Color Copy papier. Stimuleer uw verkopen en verras uw klanten met  cadeaus en artikelen die u kunt ontvangen tegen inwisseling van uw punten!

 

 

 

U krijgt punten op basis van uw maandelijkse aankopen van geselecteerde Xerox®, Image®, Data Copy®, Pioneer en Color Copy producten en de punten worden elke maand toegekend op basis van uw aankopen. Voor bepaalde producten krijgt u een hogere beloning, zodat u snel een hoog puntentotaal kunt opbouwen.

Wij hebben regelmatig speciale aanbiedingen en promoties die uitsluitend gelden voor A4&more. Dus bekijk de website van A4&more en ontdek welke beloningen er vandaag beschikbaar zijn – www.a4more.com.

 


Aanmelding op A4&more
Meldt u nu aan voor A4&more en spaar voor leuke cadeaus. Als uw aanvraag is ontvangen en bevestigd, ontvangt u een inlogcode en wachtwoord – u maakt door uw aanmelding zelfs kans op een speciale bonus!
 
Eenmaal geregistreerd, verdient u direct punten voor uw aankopen. U ontvangt punten voor de hele maand waarin u uzelf aanmeldt. Deze worden ongeveer 2 weken na het eind van de maand bijgeschreven op uw account. We sturen u maandelijks een bericht met de punten die u de voorafgaande maand heeft verzameld en met uw puntentotaal. U kunt uw punten inwisselen wanneer u wilt en uw beloningen worden direct bij uw kantoor afgeleverd.

Meldt u vandaag nog aan als Antalis Reseller en profiteer van het A4&more loyaliteitsprogramma.

 

Bekijk de website A4&more