WEBSHOP

VERPAKKINGEN

  Verpakkingspapier en -karton
  (81 Producten)

  Materialen uit papier en karton behoren tot de meest traditionele en universele producten die worden gebruikt voor verpakkingen. Van zijdepapier tot grijskarton en verscheidene kwaliteiten van kraft. Antalis biedt u een ruim assortiment voor al uw toepassingen.

  Subcategorieën en producten

  Beschermen en opvullen
  (111 Producten)

  Een breed assortiment producten en systemen voor extra bescherming van uw breekbare producten tijdens het transport. Deze materialen zorgen voor een oppervlaktebescherming tegen schokken en trillingen of vullen lege ruimten op voor een perfecte blokkering.

  Subcategorieën en producten

  Dozen en pallets
  (125 Producten)

  Antalis biedt u een ruim gamma aan golfkarton en plastic dozen, van visitekaartdoosjes tot dozen met driedubbele golf voor meer industriële toepassingen. U vindt hier tevens een selectie lichte pallets en pallets van geperst hout.

  Subcategorieën en producten

  Tape en lijm
  (94 Producten)

  Een breed gamma zelfklevende materialen voor industriële en technische verpakkingen, met diverse dragers en soorten kleefmassa. Sluiten van dozen, toepassingen in de bouw, maskeren of markeren: voor elke toepassing hebben wij een geschikt product. Antalis biedt u tevens een keuze aan industriële lijm in korrels, blokken of emmers, die geleverd worden met de bijhorende applicator.

  Subcategorieën en producten

  Verzendverpakkingen
  (157 Producten)

  Het ideale assortiment voor uw post- en verzendafdeling: beschermenveloppen, etiketten, kokers, verzendverpakkingen en -dozen.

  Subcategorieën en producten

  Rek-en krimpfolie
  (144 Producten)

  Verpakkingsfolies zorgen voor een extra bescherming van uw producten, pakketten en pallets. Rekfolie en pallethoezen beschermen uw goederen tijdens het transport. Krimpfolie om te bundelen,of als tweede huid, anti-diefstal, verhogen presentatiewaarde.

  Subcategorieën en producten

  Omsnoeren en bundelen
  (69 Producten)

  Antalis biedt u verschillende producten om te omsnoeren en te bundelen zoals omsnoeringsband (PP, PET en synthetisch), touw en elastiek.

  Subcategorieën en producten

  Verpakkingsmachines
  (40 Producten)

  Binnen ons assortiment verpakkingsmachines vindt u een ruim aanbod van de modernste machinetechniek. Door de combinatie van het juiste verpakkingsmateriaal met een moderne en technisch innovatieve verpakkingstechniek kunt u uw verpakkingsproces effectief en rendabel maken. Bekijk hieronder ons complete aanbod.

  Subcategorieën en producten

  Tassen en zakken
  (53 Producten)

  Antalis biedt een breed assortiment aan papier en polyethyleen tassen en zakken voor standaard- of industrieel gebruik.

  Subcategorieën en producten

  Verpakking voor voedingsmiddelen
  (8 Producten)

  Antalis biedt u een selectie verpakkingspapier en folie voor de voedingsindustrie.

  Subcategorieën en producten

  Corrosiebescherming
  (36 Producten)

  Er zijn verschillende manieren om metaal tegen corrosie te beschermen: passieve actieve bestrijding van corrosie door middel van barrièrefolie, dehydratiemiddelen of VCI-middelen (Volatile Corrosion Inhibitor). De specialisten van Antalis bieden u de oplossing die aansluit bij uw behoeften.

  Subcategorieën en producten

  CleverPack
  (107 Producten)

  De ijzersterke verpakkingslijn in praktische handige consumentenverpakkingen.

  Subcategorieën en producten