WEBSHOP

PLATEN

Antalis biedt een compleet assortiment plaatmaterialen voor diverse toepassingen. Zo zijn er bijvoorbeeld platen van acrylaat, PVC schuim en PETG. Maar ook lichtgewicht schuimplaten en polypropyleen kanaalplaten. Verder bieden we aluminium sandwichplaten in twee kwaliteiten.

  Geëxtrudeerd Acrylaat (XT)
  (21 Producten)

  Gestreken papieren

  Platen van geëxtrudeerd acrylaat hebben een hoge stijfheid en zijn goed bestand tegen UV- en weersinvloeden. De platen zijn geschikt voor de meest courante bewerkingen zoals zagen, frezen, boren, plooien en verlijmen.

  Subcategorieën en producten

  PVC Schuim
  (70 Producten)

  PVC Espumado - Soportes rígidos sintéticos

  PVC schuimplaten zijn lichtgewicht platen gemaakt van PVC. De platen zijn geschikt voor diverse toepassingen zoals standbouw, reclameborden, displays en winkelinrichting.

  Subcategorieën en producten

  Lichtgewicht Schuimplaat
  (41 Producten)

  Lichtgewicht schuimplaten zijn sandwichplaten met een kern van geschuimd polyurethaan. Deze sandwichplaten zijn beschikbaar in diverse varianten. Er zijn platen beschikbaar met een toplaag van gekleurd karton, wit karton, met aluminium versterkt karton of bijvoorbeeld met een polyester toplaag. Voor iedere toepassing is er een geschikte plaat.

  Subcategorieën en producten

  Eco Board
  (5 Producten)

  Eco Board - Soportes rígidos sintéticos

  Papiergebaseerde plaatmaterialen die geschikt zijn voor visuele communicatie en displays. Ideaal voor ecologisch verantwoorde toepassingen waarbij het gebruik van kunststoffen niet kan.

  Subcategorieën en producten

  PETG
  (2 Producten)

  Platen van PETG zijn geëxtrudeerd uit copolyester. PETG heeft een uitstekende slagvastheid, een superieure transparantie en glans. Het heeft bovendien een uitstekende brandweerstand. Bekijk hieronder het assortiment PETG platen.

  Subcategorieën en producten

  Polystyreen
  (19 Producten)

  Antalis biedt een tweetal polystyreenplaten. De platen zijn beiden High Impact Polystyreenplaten (HIPS). Deze platen zijn voorzien van een compacte, harde toplaag. De platen zijn onder andere geschikt voor standbouw, displays en POS-materialen.

  Subcategorieën en producten

  Polypropyleen Kanaalplaten
  (36 Producten)

  Polypropyleen kanaalplaat is een kunststof plaat die economisch is in prijs en in gebruik. De platen zijn goed te gebruiken voor makelaarsborden, reclameborden, displays of voorlopige wegwijzers. Kanaalplaat is water- en vochtbestendig, het is bovendien sterk en duurzaam.

  Subcategorieën en producten

  Aluminium Sandwichplaten
  (32 Producten)

  Aluminium sandwichplaten zijn lichtgewicht aluminium platen. De platen zijn opgebouwd uit een kern van zwart polyethyleen met aan beide zijden een toplaag aluminium. Aluminium sandwichplaten zijn ideaal voor standbouw, reclameborden, POS, belettering, winkelinrichting en nog vele andere toepassingen. De platen zijn verkrijgbaar in twee kwaliteiten: Dibond en Dilite.

  Subcategorieën en producten