Tork werkdoeken

WERKDOEKEN EN POETSROLLEN TORK

Goede werkdoeken en poetsdoeken zorgen voor een snellere en betere absorptie van vloeistoffen. De doeken zijn geschikt voor zowel vochtige als droge oppervlaktes.

  Keukenrollen Tork
  (1 Producten)

  Tork Premium keukenrollen

  De traditonele keukenrol van Tork bestaat uit dubbellaags tissue papier. De sterke keukenrol heeft een grote absorptie en is geschikt voor kleine en grote afneemklussen in keukens of cafetaria.

  Bekijk producten 

  Industriële werkdoeken Tork
  (23 Producten)

  Logo Tork

  De industriële werkdoeken van Tork zijn uiterst duurzaam en bestand tegen reinigingsmiddelen. Bij de schoonmaak van industriële oppervlaktes is het juiste materiaal van cruciaal belang. Elke situatie vraagt om een geschikte werkdoek. De industriële werkdoek van Tork is verkrijgbaar in Premium 510, 520, 530 en 570.

  Premium 510: Lichte werkdoek, biedt een goede absorptie, is zacht en sterk. Aanbevolen voor de dagelijkse, lichte poetstaken. Verkrijgbaar in wit.
  Premium 520: Universele werkdoek. Een veelzijdige en soepele poetsdoek met een uitstekend absorptievermogen. Geschikt voor het betere afneemeffect. Verkrijgbaar in wit en blauw.
  Premium 530: Super sterke poetsdoek. Dikkere en stevigere werkdoeken, die bestand zijn tegen solventen. Door de dikkere oppervlaktestructuur neemt de doek meer op. Verkrijgbaar in wit en blauw.
  Premium 570: Werkdoek voor veeleisende schoonmaakklussen. Speciaal ontworpen voor het schoonmaken van gladde oppervlakten en gebruik met solventen. De extra dikte maakt deze werkdoek ideaal voor het schoonmaken van machine-onderdelen en stukken metaal. De doek beschermt uw handen tevens tegen de hitte, om bijvoorbeeld warme platen weg te nemen bij het schoonmaken van ovens.

  Bekijk producten