WEBSHOP

PAPIERKUSSENSYSTEMEN

De Paper Void Fill systemen vullen lege ruimten op in uw verzenddozen. Slimme werkmethodieken zorgen ervoor dat materiaalgebruik tot een minimum wordt beperkt. De ontvanger van uw zending wordt niet belast met onnodig veel verpakkingsmateriaal. Paper Void Fill Systemen zijn verkrijgbaar als handmatige, semi-automatische en vol-automatische oplossing. De juiste integratie met uw paktafel zorgt voor besparing van arbeid en materiaal.

  FillPak
  (2 Producten)

  Logo FillPak

  De Fillpak is een vulsysteem voor loze ruimtes. Met deze machine worden loze ruimtes direct opgevuld in verzendverpakkingen. Met de Fillpak wordt enkellaags papier in de converter gevormd en verwerkt tot vulmateriaal. Via een voetpedaal kan de hoeveelheid papier gedoseerd worden. Met de Fillpak wordt de papierstrook automatisch afgesneden. Het vulsysteem kan in vrijwel elk verpakkingsproces geïntegreerd worden.

  Bekijk producten 

  FillPak M
  (1 Producten)

  Logo FillPak M

  De Fillpak M staat bekend als een flexibel en snel vulsyteem. Dit apparaat is eenvoudig te gebruiken in elke pakplaats. Met de FillPak M wordt gevouwen papier verkreukeld en handmatig in de doos getrokken. Vooral bij een kleine hoeveelheid verpakkingen is de Fillpak M een voordelige oplossing.

  Bekijk producten 

  FillPak TT
  (3 Producten)

  Logo FillPak TT

  De FillPak TT is een flexibel en mobiel opvulsysteem. De opvulmachine voert het papier aan om tot vulmateriaal verwerkt te worden. De hoeveelheid is gemakkelijk te doseren dankzij een voetpedaal. Het FillPak TT paier heeft een perforatie. Het voordeel hiervan is dat het opvulpapier gemakkelijk te scheuren is. Met de converter verpakt u direct in de doos.

  Bekijk producten