WEBSHOP

PAPER CUSHIONING SYSTEMEN

De Paper Cushioning systemen beschermen uw product met papier buffers. Uw goederen hebben gedurende het transport enorme belastingen te verduren. Om transportschade te voorkomen is een betrouwbare verpakking en optimale bescherming noodzakelijk. Dankzij de paper cushioning systemen kunnen uw producten veilig vervoerd worden.

  PadPak Compact
  (1 Producten)

  Logo PadPak CC

  PadPak Compact is een verpakkingssysteem en bestaat uit een converter met eindeloos papier. De papierbuffer heeft een breedte van 11 cm. Het verpakkingssysteem heeft een papierladestation dat erg makkelijk toegankelijk is. De PadPak Compact is geschikt voor het beschermen en bufferen van lichte en middelzware goederen. Het voordeel van de PadPak Compact is dat deze direct op de werktafel van de verzendmedewerker het beschermingsmateriaal kan produceren.

  Bekijk producten 

  PadPak Junior
  (1 Producten)

  Logo PadPak Junior

  Met de PadPak Junior kan 2-laags papier direct, ter plekke en in de juiste hoeveelheid tot een schokabsorberend papierkussen verwerkt worden. Het kenmerk van de PadPak Junior is dat deze zeer compact en sterk is als het om bescherming gaat. Het voordeel hiervan is dat de papierkussens verschillend gevormd aan het te verpakken product aangepast kunnen worden. De PadPak Junior is geschikt voor een verpakkingsafdeling en verzendomgevingen met meerdere verpakkingsstations.

  Bekijk producten 

  PadPak LC
  (7 Producten)

  Logo PadPak LC

  De PadPak LC beschermt lichte en middelzware goederen. Het PadPak LC systeem bestaat uit eindeloos papier en een converter. Dankzij dit unieke systeem kan het papier door de converter gevormd worden tot een beschermend, bufferend en opvullend geheel. Dankzij een eenlaagspapier heeft u verminderd papierverbruik. De PadPak LC kan snel en eenvoudig geïnstalleerd worden. De bediening is eenvoudig en ergonomisch.

  Bekijk producten 

  PadPak Senior
  (4 Producten)

  Logo PadPak Senior

  De PadPak Senior is geschikt voor 1-, 2- of 3-laags papier. Dit papier wordt direct en ter plekke, in de juiste hoeveelheid, door de Padpak Senior tot een schokabsorberend papierkussen verwerkt. Deze papierkussens kunnen verschillend gevormd aan het te verpakken product aangepast worden. Een PadPak Senior is een ideaal bescherm- en opvulsysteem met hoge verpakkingsefficiëntie en heeft een hoge snelheid. De PadPak Senior is extreem veelzijdig en geschikt voor het beschermen, fixeren en inwikkelen van industriële producten.

  Bekijk producten