WEBSHOP

BESCHERMING VAN HOEKEN EN RANDEN

De hoeken en randen van dozen en pallets zijn kwetsbare punten. Hoekprofielen beschermen tegen insnijden, inzakken en houden dozen op de plaats. Hoekprofielen dragen bij aan een stabiele palletlading.

  Hoekprofielen
  (9 Producten)

  Hoekprofiel van compact karton ter bescherming van kwetsbare hoeken

  Een hoekprofiel van compact karton zorgt ervoor dat de hoeken van de dozen niet beschadigd raken. Daarnaast voorkomt een hoekprofiel van compact karton het insnijden van de omsnoeringsband. Nog een voordeel van het hoekprofiel is dat het verschuiving van goederen voorkomt.

  Bekijk producten 

  Pallethoed Master'in
  (1 Producten)

  Cône anti-gerbage Master'in Performance

  Duidelijke waarschuwing tegen het stapelen van pallets

  Bekijk producten 

  Pallethoed
  (1 Producten)

  Voorkom stapelen van pallets!
  Pallets en goederen die absoluut niet op elkaar gestapeld mogen worden kun je voorzien van een waarschuwingsproduct. Een pallethoedje is zeer geschikt, het valt op en trekt onmiddellijk de aandacht!

  Bekijk producten 

  PE Schuimprofielen
  (5 Producten)

  PE Schuimprofielen zijn beschermingsmaterialen voor producten met gevoelige of scherpe randen. De PE schuimprofielen zijn gemaakt van geëxtrudeerd polyethyleen schuim. Met een tussenlaag biedt het schuimprofiel oppervlaktebescherming tijdens transport en opslag. Er zijn verschillende vormen voor elk gebruik beschikbaar.

  Bekijk producten 

  Beschermhoeken
  (2 Producten)

  Kunststof beschermhoeken - hoekbeschermers voor sterke randbescherming

  Een beschermhoek verstevigt de randen en hoeken van dozen. Een omsnoerde doos gaat zonder beschermhoek snel kapot. Met een plastic beschermhoek is het eenvoudig om de dozen te beschermen tegen beschadiging.

  Bekijk producten