WEBSHOP

CORROSIEWERENDE FOLIE

Bescherm metalen tegen corrosie met corrosiewerende folie.
Dit is LDPE film (low density polyethyleen) geïmpregneerd met een corrosiewerende substantie om metaal te beschermen tegen roest. Als de producten met zorg zijn ingepakt, dan verspreidt en creeërt de substantie zich als een 'verdedigingschild' rond de oppervlakten van het metaal en beschermt tevens ook tegen vocht bij extreem transport.
Verpak de producten met de juiste folie en voorkom roest. Bekijk hier onder de mogelijkheden van corrosiewerende folie.

  Metal-Guard
  (1 Producten)

  Corrosiewerende materialen blauw

  Metal-Guard is een merk met een groot aanbod voor mogelijkheden van verpakkingen tegen corrosie. Hierbij kunt u denken aan film, zakken en gripzakken. Hier onder vindt u ons aanbod van Metal-Guard.

  Subcategorieën en producten

  VCI BRANOfol hoes
  (6 Producten)

  De VCI Branofol hoes maakt het mogelijk om uw producten te verpakken en tegelijk te beschermen tegen corrosie. BRANOfol M3 is een speciale folie van blauw transparant polyethyleen, zonder nitriet en zonder aminen en met actieve corrosiewerende VCI-bescherming aan beide zijden.
  Waterdicht, verzegelbaar en leent zich voor automatische verpakking en voor de fabricage van tassen. De folie geeft regelmatig geringe hoeveelheden corrosiewerend product af, dat actief is in de atmosfeer van de verpakking, waardoor het oppervlak van het metaal wordt beschermd zonder direct contact.

  Bekijk producten