WEBSHOP

CORROSIEBESCHERMEND PAPIER

Geïmpregneerd kraftpapier met een corrosiewerende biedt bescherming voor metaal tegen roest. Indien de producten met zorg zijn ingepakt, dan verspreidt en creeërt de substantie zich als een 'verdedigingsschild' rond de oppervlakten van het metaal en beschermt tevens ook tegen vocht bij extreem transport.

  VCI BRANOrost papier
  (19 Producten)

  Logo Branopac

  Bescherm uw metaal tegen corrosie met VCI Branorost Papier. VCI staat voor Volatile Corrosion Inhibitors (= actieve corrosiewerende stoffen). Dit papier geeft kleine deeltjes van corrosiewerende stoffen af. Er wordt dan in de desbetreffende verpakking een beschermende atmosfeer gevormd, die corrosie van metalen onderdelen remt. Het BRANOrost papier werkt door contact en op afstand. Dit maakt oliën en invetten overbodig. VCI Branorost Papier is verkrijgbaar in verschillenden varianten. Afhankelijk van de toepassingen kunt u onderstaande BRANOrost papiersoorten gebruiken als tussenlegvel, individuele verpakking of doosbekleding. Kijk bij de Toepassingen voor meer details.

  Bekijk producten 

  VCI FERROgard papier
  (4 Producten)

  Bescherm ijzer en staal met VCI Ferrogard Papier. Het corrosiewerend papier geeft continu kleine hoeveelheden corrosiewerende stoffen af (VCI-principe: Volatile Corrosion inhibitors = vluchtige corrosieremmers). Binnen in de verpakking ontstaat een beschermende atmosfeer die op veilige wijze oxydatievorming op metalen onderdelen tegengaat. FERROgard papier werkt door middel van contact en op afstand. Dit maakt inoliën of invetten overbodig. Afhankelijk van de toepassing kunt u het Ferrogard Papier gebruiken als tussenvel, verpakking of doosbekleding. Een compatibiliteitstest wordt aanbevolen bij aanwezigheid van gietijzer, zink, cadmium, lood, soldeertin, magnesium, wolfraam, molybdeen en met koper en de legeringen ervan

  Bekijk producten 

  Papier Mastershield
  (1 Producten)

  Corrosiebeschermend papier Mastershield

  Bij een korte corrosiebescherming kiest u voor Mastershield papier. Mastershield maakt inoliën of invetten overbodig. Speciaal ontworpen voor onmiddellijke corrosiebescherming. Geschikt voor onder andere machinemotoren, auto onderdelen, frames en tandwielen.

  Bekijk producten