WEBSHOP

STANDAARD OMSNOERINGSBAND

Standaard omsnoeringsband is beschikbaar in PP, PET, synthetisch of staal. Het gebruikte materiaal bepaalt de weerstand van de omsnoeringsband. Er is omsnoeringsband voor handmatig of machinaal gebruik beschikbaar.

  PP Strapping Band Master'in Performance
  (10 Producten)

  Perfecte ladingzekering van middelzware pallets

  Bekijk producten 

  PET Strapping Band Master'in Expert
  (5 Producten)

  Veiliger zelfs voor zware goederen

  Bekijk producten 

  Omsnoeringsband Staal
  (5 Producten)

  De stalen omsnoeringsband is geschikt voor het omsnoeren van zware ladingen. De spankracht van de staalband gaat tot wel 1000 Newton. De spankracht is daarmee gemiddeld twee keer zo hoog als de PET band. Afhankelijk van de kwaliteit heeft de stalen omsnoeringsband een trekkracht variërend tussen de 57 en 100 kg per mm². De staalband wordt ingezet waar grote spankracht nodig is om pallets en bundels samen te houden. Deze wordt vooral gebruikt in de zware metaal-, hout-, bouw- en gebruikte kledingindustrie.

  Bekijk producten 

  Omsnoeringsband PET
  (5 Producten)

  Een PET omsnoeringsband is een uitstekend alternatief voor een stalen omsnoeringsband. Deze polyester omsnoeringsband garandeert uitstekende resultaten waarbij de veiligheid van de gebruiker en eindafnemer gewaarborgd is. Dit omsnoeringsband wordt gebruikt met een accu span-sluitapparaat of een (semi-) automatische machine. De band is geschikt voor gemiddelde en zware ladingen en voor langdurig transport.

  Bekijk producten 

  PP handmatig omsnoeringsband
  (4 Producten)

  PP handmatig omsnoeringsband is geschikt voor het bundelen en vastzetten van producten. Voor handmatig gebruik met behulp van plastic of metalen gespen. De handmatige omsnoeringsband is geschikt voor het stabiliseren van kartonnen dozen op een pallet. Daarnaast is hij ook geschikt voor het bundelen van stalen, houten, glas en plastic producten. Het omsnoeringsband is geschikt voor de meeste toepassingen met uitzondering van extreem zware ladingen.

  Bekijk producten 

  Omsnoeringsband PP
  (13 Producten)

  PP omsnoeringsband is geschikt voor het omsnoeren van dozen en pakketten. Dit band kan gebruikt worden op automatische en semi-automatische machines. PP machinaal omsnoeringsband kan ook handmatig gebruikt worden op een accu-apparaat en met klemmen en metalen gespen worden gestrapt.

  Bekijk producten 

  Omsnoeringsband Textiel
  (2 Producten)

  Textiel omsnoeringsband is ideaal voor het handmatig bundelen van hout, bouwmaterialen en dergelijke. De vezelband houdt bundels en palletladingen goed bij elkaar dankzij de zegels of gespen en is naspanbaar. De kwaliteit van textiel omsnoeringsband is meetbaar in sterkte, stijfheid en gladheid. De band bestaat uit strengen die naast elkaar gefixeerd zijn in koudlijm of hotmelt.

  Bekijk producten