WEBSHOP

KRIMPFOLIE CRYOVAC

Krimpfolie Cryovac is geschikt om een state-of-the-art presentatie te geven aan uw producten. Deze cross-linked versterkte superdunne presentatiekrimpfolie is een oplossing voor alle toepassingen.

  Cryovac CT 305 EP
  (7 Producten)

  Geschikt voor krimpen en/of bundelen van grotere, of zwaardere, of scherpe produkten.
  Vervangt de klassieke, en soms verouderde 19 my polyolefines.
  Meerlaagse technologie, en daardoor net zo sterk, of zelfs taaier dan de klassieke 19 my folies.
  De CT-305 EP is standaard voorgeperforeerd.

  Bekijk producten 

  Cryovac CT 302 EP
  (10 Producten)

  Cryovac CT 302 E is een presentatie krimpfolie, inzetbaar voor veel toepassingen. Deze hoogwaardige krimpfolie is gebaseerd op de meerlaagse cross-linked-technologie. Cryovac CT 302 E folie is geschikt voor allerlei producten die een excellente, glanzende en optische uitstraling nodig hebben. Deze unieke krimpfolie heeft vergelijkbare of zelfs betere presentaties dan dikkere foliesoorten.

  Bekijk producten 

  Cryovac CT 303 EP
  (9 Producten)

  Cryovac CT 303 E krimpfolie is geschikt voor het verpakken van lichte producten. Deze revolutionaire krimpfolie is gebaseerd op de gepatenteerde Sealed Air-micro technologie. De universele en zeer dunne krimpfolie is extra sterk en eenvoudig te gebruiken.

  Bekijk producten 

  Cryovac CT 304 EP
  (10 Producten)

  Cryovac CT 304 E is een universele zeer dunne meerlaagse krimpfolie gebaseerd op de gepatenteerde Sealed Air-micro technologie. De Cryovac CT 304 E is een zeer hoogwaardige krimpfolie die het verpakkingsvolume met 50% kan terugbrengen.

  Bekijk producten 

  Cryovac D-940 krimpfolie
  (4 Producten)

  Cryovac krimpfolie

  Cryovac D-940 shrinkfilm is een heldere en glanzende krimpfolie voor het verpakken van lichte en makkelijk vormbare producten. Deze gecrosslinkte krimpfolie heeft gecontroleerde krimpeigenschappen. Bij een lage temperatuur heeft de shrinkfilm een hoge vrije krimp. Cryovac D-940 shrinkfilm is toepasbaar op alle gangbare semi- en automatische krimpfoliemachines.

  Bekijk producten