WEBSHOP

KRIMPFOLIE

Bij Antalis vindt u een ruim aanbod aan krimpfolie voor producten en pallets. Het assortiment bestaat uit krimpfolie en krimphoezen ten behoeve van palletverpakkingen. En uit PE-, polyolefine krimpfolie en Cryovac krimpfolie om producten te verpakken en te beschermen.

  Krimpfolie Cryovac
  (40 Producten)

  Krimpfolie Cryovac is geschikt om een state-of-the-art presentatie te geven aan uw producten. Deze cross-linked versterkte superdunne presentatiekrimpfolie is een oplossing voor alle toepassingen.

  Subcategorieën en producten

  (Krimp)hoezen
  (5 Producten)

  Krimphoezen sluiten een palletbelading voor invloeden van buitenaf en geven daarnaast een goede palletzekering. De krimphoezen zijn ook geschikt bij scherpe en zware producten. Krimphoezen bieden een prima oplossing tegen stof, vuil en vocht

  Bekijk producten 

  Polyolefine krimpfolie
  (15 Producten)

  Film termorretráctil de poliolefina - Films y plásticos

  Polyolefine krimpfolie wordt toegepast bij het verpakken van voedingsmiddelen of industriële producten. Deze thermokrimpfolie is gemaakt op basis van polyethyleen of polypropyleen of een mix van beide. Deze polyolefine krimpfolie is gevouwen en wordt op rollen geleverd.

  Bekijk producten 

  PVC krimpfolie
  (4 Producten)

  PVC krimpfolie is een stevige en glanzende verpakking voor uw producten. Het voordeel van PVC krimpfolie is dat deze krimpt bij lage temperaturen. De krimpfolie is geschikt voor verwerking op handmatige L-sealers, semi- en volautomatische folieverpakkingsmachines in combinatie met een tunnel.

  Bekijk producten 

  LDPE vlakke krimpfolie
  (7 Producten)

  LDPE vlakke krimpfolie

  LDPE vlakke krimpfolie geeft een transparante bescherming aan producten tegen vuil, vocht en stof en tegen beschadiging tijdens transport. Met de vlakke krimpfolie is het mogelijk om producten te bundelen en te sealen.

  Bekijk producten 

  LDPE vlakke tijdschriftenfolie
  (4 Producten)

  LDPE vlakke tijdschriftenfolie

  Met LDPE vlakke tijdschriftenfolie geeft u tijdschriften een heldere presentatie. Deze folie is geschikt voor het transparant verpakken van een mailing of tijdschrift. Tijdschriftenfolie is een eenlaags, vlakke, dunne, heldere folie die uitermate geschikt is voor snellopende horizontale vorm-, vul- en sluitmachines. Het product wordt beschermd tegen krassen, vuil en vocht. Het tijdschrift kan ook gebundeld worden.

  Bekijk producten 

  LDPE gevouwen krimpfolie
  (6 Producten)

  LDPE gevouwen krimpfolie

  LDPE gevouwen krimpfolie is een bescherm- en sealfolie. Gevouwen krimpfolie is een folieverpakking voor het beschermen en bundelen van uw producten tegen vuil, vocht en stof. Deze is krimpend en niet-krimpend beschikbaar. LDPE gevouwen krimpfolie is beschermend tegen krassen, vocht en schuren. Het product blijft goed zichtbaar.

  Bekijk producten