WEBSHOP

MULTIMEDIA VERZENDVERPAKKINGEN

Multimedia verzendverpakkingen bieden goede bescherming bij de verzending van multimedia producten zoals boeken, tablets en smartphones. Bij Antalis vindt u diverse soorten verpakkingen in het assortiment.

  Boekwikkelverpakkingen
  (4 Producten)

  Boekwikkelverpakkingen bieden een doeltreffende bescherming, met name op de hoeken. Deze verpakkingen zijn geschikt voor bescherming bij het verzenden van boeken en multimedia producten. Snelle verzending mogelijk omdat de verpakking eenvoudig in het gebruik is. Verkrijgbaar in verschillende formaten en variabele hoogtes.

  Bekijk producten 

  Kalenderverpakking
  (6 Producten)

  Kalenderverpakking met vijf panelen

  Een kalender hangt voor een lange tijd op een zichtbare plek. Daarom is het goed dat de kalender netjes blijft! Dit kan met de kalenderverpakking. Met een kalenderverpakking kunt u een kalender veilig en onbeschadigd opsturen. Een kalenderverpakking is een stevige golfkartonnen verpakking, bestaande uit 3 of 5 panelen, die ervoor zorgen dat uw product kreukvrij aankomt. De verpakking is geschikt voor het versturen van kalenders of litho's.

  Bekijk producten 

  Multimedia verzendverpakkingen
  (0 Producten)

  Omwikkelverpakkingen bieden een optimale bescherming van uw mediaproduct. Deze representatieve verzendverpakking is makkelijk en snel te vouwen met een handige sluitstrip.

  Bekijk producten